A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ilyen lett a LinkedIn új campusa a Szilícium völgyben

A AP+I Design tervezte a LinkedIn új központját Kaliforniában. Már-már közelíti a Google és a Facebook lazaságát, de talán szerencsére a campus megőriz némi méltóságot is.

A világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, a LinkedIn tökéletes helyszínt talált magának, ahol kialakíthatták új főhadiszállásukat, hiszen a kaliforniai Sunnyvale a Szilícium völgy kellős közepén fekszik a San Francisco öböl partján, ahol olyan sikercégek „tanyáznak”, mint például a Yahoo. De kicsit messzebbre is tekinthetünk, hiszen egy kőhajításnyira található Palo Alto, ahol olyan legendás cégek bontakoztak ki, mint a Google vagy a Facebook, de még mindig itt van az Amazon, a Nokia vagy éppen a Mercedes fejlesztő központja.

Mindenesetre egészséges jövőképet formáltak, amit jól jelez, hogy egy vadonatúj campusban három épületet bérelnek, ahol mintegy 60 ezer négyzetméternyi összterületen 3200 munkatárs tevékenykedik. A 12 hektáros területet egyébként a Kilroy Realty vásárolta meg előzőleg, akik a fejlesztésért és a 12 évnyi bérleti időszakért 315 millió dollárt kapnak a LinkedIn-től. A cél az volt az új központ kialakításánál, hogy a közösségi oldal munkahelyi környezete a LinkedIn fejlődését szimbolizálja, hiszen az elmúlt időszakban a jelentős bővülésnek köszönhetően villámgyorsan számtalan új kollégát kellett elhelyezni a régi irodában. A 2003-ban alapított közösségi hálózat adatai szerint jelenleg a világ 200 országában 347 millió taggal rendelkezik, Magyarországon is több mint 300 ezer tagja van.

A cég evolúcióját érzékelteti, hogy a tervező AP+I már öt éve dolgozik együtt a közösségi portállal, hogy a LinkedIn munkatereit fejlessze. Pár éve még mindössze egy egyszintes, 3000 négyzetméteres irodaházzal rendelkeztek, míg most egy több épületből álló campust kellett berendezni számukra. Lényeges szempont volt a kialakításnál, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit, hiszen itt a Szilícium völgyben van jelen a világ legtöbb kreatív elméje, akik jó néhány nagymenő vállalatnál kaphatnak jó fizetést. Az új irodaterek ennek megfelelően úgy ösztönzik a hatékonyságot és a kommunikációt, hogy a díszletek és a funkciók segítségével közösséget formálnak az alkalmazottakból és az egyes csapatokból.

A munkafilozófia új sztenderdjeit valósították meg, amely jobban reflektál a cég kultúrájára és értékeire. A vibráló helyszínen nagy hangsúlyt fektettek a természetes anyaghasználatra, így például a főépületben a fa padlóburkolatok a fő közlekedési útvonalakat jelölik ki, miközben játékos atmoszférát teremtenek. A Brick & Mortar Café névre hallgató kávézó már a nevében is a téglahasználatot jelzi, és belsőépítészete egy top kategóriás étterem igényességével vetekedik. De vannak itt egyéb relaxáló funkciók, mint például fitneszterem, játékterem, kisebb pihenőszobák, és a kollaborációra és innovációra tökéletesen alkalmas kényelmes lounge helyiségek. De ezek már valóban megszokott szolgáltatások egy globális technológiai vállalat esetében.

Képek: John Sutton