A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ilyen még nem volt - okos irodabútor-gyártó mesélt a saját munkakörnyezetéről

Az Europa Design székházába érkező szakemberek – ingatlanfejlesztők, építészek, HR-szakemberek – első kézből hallgathatták meg az Actiu gyár nem mindennapi történetét Vince Berbegaltól, az Actiu International Executive Business Managerétől és Natalia Zubritskayától, az Actiu Regional Managerétől.

Az irodabútorokat gyártó vállalat 2008-ban felépült környezettudatos és energiatakarékos Technológiai Parkja először LEED Gold minősítést kapott 2011-ben, ezt követően LEED Platinum minősítést 2017-ben, majd néhány évvel később elnyerte a WELL minősítés legmagasabb Platinum fokozatát is. Az érdeklődők most megismerkedhettek a minősítések megszerzésének folyamatával és betekintést nyerhettek abba is, hogyan érzik magukat a munkatársak a WELL minősített munkahelyeken.

Az Actiu Cool Working koncepciója a feladatok szerint tagolja a tereket és azt vallja, hogy az eredményes munkavégzés érdekében a fizikai környezet mellett ugyanolyan fontos a HR és a kommunikációs tevékenység. Az irodai tér optimális berendezése messze túlmutat a bútorok kiválogatásánál és elhelyezésénél, a hangsúly a különböző tevékenységeknek megfelelő agilis munkahelyeken van. A High Performance munkahelyeken az egyén igényeinek figyelembevételével a hangsúly a kollaboráción, a csoportos és projekt alapú munkavégzésen van, amely megkívánja a munkahelyek feladatok szerinti rugalmas átalakíthatóságát, és a munkatársak, illetve a teamek közötti gyors interakciót, legyen szó tanulásról, munkáról vagy kötetlen beszélgetésről.

Az Actiu  olyan új, dinamikus bútorokat fejleszt, amelyek megkönnyítik a kommunikációt, az együttműködést, emellett kényelmesek is. A lehetőség, hogy a dolgozók a nap folyamán az igényeik szerint változtathatják a munkavégzés helyét és formáját, javítja állóképességüket, fizikai állapotukat, és nagyobb szabadságot biztosít. Ez a filozófia áll az Actiu több terméktervezésének a hátterében, ilyenek többek között a Talent, a Power vagy a Mobility asztalok. Az Actiu öt különböző munkavégzésre tagolja az irodát a Cool Working koncepció szerint: Focus - koncentrációt igénylő munka, Team work - csapatmunka, Social Time - közösségi élet, Learning tanulás és Privacy - egyéni munkahely.

Az Actiu WELL minősített irodáiban a bútorozáson túl odafigyeltek a megfelelő ivóvíz pontok kialakítására, az egészséges ételeket kínáló automaták bevezetésére, lépéseket tettek a munkahelyi sportolási lehetőségek megteremtése érdekében, beépítettek a levegő és a víz minőségét mérő szenzorokat a WELL által meghatározott paraméterek alapján. A tágas, parkosított kert, a természetes fény, a megfelelő mennyiségű zöld zóna és kollaborációs tér az ergonómiailag kialakított munkaterületekkel kombinálva segítik elő a kényelmet, a hatékonyságot és a kommunikációt. A felmérésekből származó adatok azt támasztják alá, hogy a WELL által előírt kritériumok alapján tervezett és kivitelezett létesítmény 20%-kal javítja az ott dolgozók egészségét, 86 %-kal a kreativitását és 30 %-kal a termelékenységet. Ezen túlmenően segíti a munkaerő felvételét és megtartását, valamint növeli a munkavállalók lojalitását.

A hatékonyságot mérhetővé is teszik, a Next applikáció egyaránt monitorozza a munkatársak testtartását és a környezeti tényezőket. Az Actiu Next App az asztalba integrált IoT szenzorokkal és a felhőben tárolt adatokkal képes nyomon követni a munkatársak üléskényelmét, a helyes üléspozíciót az íróasztalnál és a megfelelő testtartást. A környezeti tényezők monitorozásával figyelemmel kíséri a helyiség hőmérsékletének, a páratartalomnak, a fényerőnek az alakulását. Az alkalmazással a munkahelyek, tárgyalók helykihasználtsága is nyomon követhető és optimalizálható. Az okos Next asztal prototípusát tavaly mutatta be az Actiu az Orgatec szakvásáron, és hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerül.

Magyarországon a hatékony munkavégzést elősegítő 21. századi irodai környezet kialakítása irányában elkötelezett Europa Design forgalmazza immár 14 éve az Actiu bútorait.