A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Impact Hub Budapest – az Év Coworking Irodája 2016

Az Impact Hub nemzetközi hálózata a társadalmi, környezeti problémákra érzékeny vállalkozásoknak ad teret. Budapesti coworking irodájukban az innovatív és környezetbarát megoldások mellett az emberek igényeit tartották szem előtt. A barátságos, hatékony és ergonómikus munkakörnyezet nagy részét az Europa Design rendezte be.

Az Impact Hub budapesti irodájában igazán barátságos hangulat fogadja a belépőt, recepciós hölgy helyett a mosolygós hostok minden információt tudnak az itt dolgozó coworking munkatársakról és segítenek a kapcsolatteremtésben. A konyha-étkező hatalmas tere igazi közösségi központ, amely már sokat elárul az Impact Hubhoz kapcsolódó cégeknek a társadalmi fejlődést előmozdító tevékenységéről. Stahl Norbert, az egyik alapító tag kiemelte, hogy bár az Impact Hub ernyőszervezete a világ 86 országában van jelen, az irodák megjelenését nem szigorú arculati kézikönyv, hanem a közös szellemiség határozza meg. „Budapesten fontosnak tartottuk a helyi értékek kiemelését, ezért esett a választásunk a Ferenciek terén található volt Királyi Bérpalotára, amelynek klasszikus, történelmi épületében megőriztük a századfordulós, tiszteletet keltő nagypolgári tereket, ajtókat, díszítőelemeket. Ugyanakkor a 600 négyzetméteres irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a modern irodai elvárásoknak, így lett igazán inspiráló, munkára ösztönző, de mégis befogadó és otthonos a helyszín. Hatalmas ablakaink és erkélyeink a Ferenciek terére és a Párizsi Udvarra, Klotild Palotára néznek, természetes nappali fénnyel árasztva el a belső tereket." 

„Az irodák kialakításában a fő szempontot a költséghatékonyság, az innovatív megoldások és az itt dolgozó munkatársak igényei jelentették. Igy a lámpák egy része egyedi tervezésű, néhány függőlámpát pedig én készítettem újrafelhasználva a háztartásban fellelhető anyagokat. Az ötletes és költségtakarékos megoldások mellett kiemelt figyelmet kapott a hatékony munkavégzés feltételeinek megteremtése, és a munkatársak kényelme, ezért a világ legkényelmesebb és leginnovatívabb irodaszékei közül a Herman Miller Mirra és Sayl modelljeire esett a választásunk. Be kell vallanom, nem hittem abban, hogy létezik olyan szék, amelyben nem fáradunk el 8-10 órás ülést követően sem, azt gondoltam, hogy egyszerűen ki kell bírni, ha megfájdul a hátunk és a kényelmetlen ülés elvonja a munkáról a figyelmünket. De amikor az Europa Design részéről Feuertag Ottó bemutatta a Herman Miller székeket, többé ki sem akartam szállni belőlük. A Herman Miller irodabútor-gyártó cég olyan zseniálisan gondoskodik a szabad mozgásról, ugyanakkor a gerincoszlop megfelelő alátámasztásáról, hogy azóta sokkal jobban érezzük magunkat, jobban tudunk koncentrálni munkavégzés közben. A coworking irodarészben összesen 60-70 ember tud leülni, itt a berendezés egyik része az Europa Designtól származik, a munkatársak a spanyol Actiu cég Plek asztalánál dolgoznak.”

Az Impact Hub budapesti irodájának bérelhető tárgyaló- és prezentációs tereiben, a rendezvényeken hetente 2-300 ember fordul meg. A társadalmi és környezeti problémák megoldása iránt elhivatott bérlőik között olyan cégek szerepelnek, mint a Corporate Values szervezetfejlesztő, a Klímapolitika környezetvédelmi, vagy a Messzelátó Egyesület, amely arra hívja fel a figyelmet, hogyan tudunk a mindennapokban is környezettudatosak lenni. Erre az Impact Hub irodájában több példa is van, például a charity boxok adománypontjai, ahová akár a használt farmerek is bedobhatók, amelyekből egy iparművész egyedi farmer táskákat készít. Az Impact Hub nemzetközi szervezetét 11 évvel ezelőtt alapították Londonban, jelenleg Bécsben működik a központja. Értékteremtő, nyitott, befogadó, hasonló értékek mentén gondolkodó közösséget építenek, mert hitvallásuk, hogy csak együtt tudunk maradandó és pozitív társadalmi és környezeti változásokat elérni. A nemzetközi hálózat előnyös azoknak a munkatársaknak, akik felváltva több országban dolgoznak, hiszen 80 világvárosban várja őket a Budapestihez hasonló befogadó szakmai közösség. Az Impact Hub Budapest irodája méltón nyerte el az Iroda.hu Év Coworking Irodája 2016 címet.

Képek: Impact Hub és Europa Design