A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Indul az utazás! A Booking.com meghódította Moszkvát és Bogotát is

Éppen aktuális ismét körülnézni a Booking.com háza táján, hiszen a nép nyaralni indul, és mit tesz isten, sok esetben a Booking.comon foglal szállást. Lássuk hát az új orosz és kolumbiai munkahelyüket, ahol ismét valami extrát hoztak létre.

A Booking.com továbbra is piacvezető világszerte a szálláshirdető portálok között, jelenleg 986 ezer ingatlant hirdetnek mintegy 93 ezer helyszínen. Mivel globálisan nagymenők, ezért nem árt a lokális kapcsolatokat is erősíteni, a helyi beágyazódást pedig, hogy így fogalmazzunk, a nagyvárosi irodák jelentik. Több mint 170 irodás hálózattal rendelkeznek 70 országban. Nemrég tervezték és rendezték be a moszkvai és bogotai munkahelyüket, lássuk az eredményt!

Moszkvában az Offcon alakította ki a Booking.com vadonatúj irodáját, amelynek meghatározó fílingje a fehér téglából kirakott falak. A tervezők együtt dolgoztak a helyi munkatársakkal, és ez alapján a kávézóra és a közösségi területekre összpontosítottak, ahol számos relaxációs területet kialakítottak. A meghitt hangulatra tökéletes példa az a harmonikus munkatér, amelyet egy fából készült körben alakítottak ki, mintegy a tűzhely melegét szimbolizálva, ahogy az ősi törzsek éltek anno. A kétrétegű függöny pedig egyrészt bizonyos fokú diszkréciót biztosít, másrészt részben elnyeli a hangot. 

A kényelmes, nappalira emlékeztető elemek mind-mind a Booking.com tevékenységére irányítják a látogató figyelmét, vagyis ők is otthonos, kényelmes apartmanokat, egyéb lakóegységeket kínálnak az utazók számára mindenütt a világban. Az új orosz iroda is követi a Booking.com által meghatározott irányelveket az irodadizájn során, amely a nyitott, együttműködő munkatérre helyezi a hangsúlyt, és ahol laza, informális zónák is megtalálhatók. Pingpong asztal, kanapé, szobanövények, könyvespolc – mi kell még, hogy mindenki elhiggye, a Booking.com tudja, mit akar. A dolgozók már mindenképpen jól érzik magukat.

Bogotában pedig az AEI Arquitectura e Interiores tervezte a cég új 600 m2-es irodáját, amely szintén a szokásoknak megfelelően a helyi sajátosságokra, színekre, hangulatokra épül, így hangsúlyozzák a személyességet és a helyi identitás fontosságát. A tárgyalók és a közösségi terek mindegyike Kolumbia öt csodálatos természeti régiójának egyikét reprezentálja, amelyek unikális tájakkal rendelkeznek tele színekkel és kulturális sokszínűséggel. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere a dzsungeltől kezdve egészen a tenger vibráló napfényéig. A bútorok – mondanunk sem kell – szintén ezeket a hangulatokat jelenítik meg.