A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Investors in People - Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program díjátadója

Átadták a legkiválóbb vállalatoknak járó elismeréseket - a verseny célja, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé. Külön öröm az irodaszektornak, hogy az Europa Design az inspiráló munkakörnyezet kialakításáért nyert különdíjat.

A humán erőforrás napjainkban a vállalatok legértékesebb vagyona

A legjobb munkaerő megszerzéséért és főleg megtartásáért még soha nem látott munkaerő-piaci verseny zajlik. Ez a tény hívta életre az elismerést is. Idén az Investors in People Hungary (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) második alkalommal adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjakat. A programot a két szervezet 2016-ban indította. A nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb szervezeti megoldások díjazásával céljuk az is, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé, és olyan közösséget hozzanak létre, amely segíti a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.

A 2017-es díjakat átadták: Dr. Kulauzov Dóra, a budapesti Brit Nagykövetség nemzetközi kereskedelmi és befektetési osztályvezetője és Csóti Gábor, az Investors in People hazai vezetője, a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program kezdeményezője. Rövid beszédet mondott Csurgai Csilla a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara ügyvezetője. Danks Emese, az UNICEF magyarországi igazgatója és Péterfy Gergely író a kiválóságról vallott hitvallásukat osztották meg – saját pályájuk szemszögéből gazdagítva az üzleti világ kiválóság-definícióját. A díjátadó műsorvezetője Hegyi Barbara Jászai-díjas színművész volt. A díjátadónak különleges rangot adott a helyszín, a Rózsavölgyi Szalon.   

Régóta ismert tény a HR szakemberek előtt, hogy a munkaerő szerzésben és talán leginkább annak megtartásában milyen nagy szerepe van az épített környezetnek és a legapróbb részleteknek. Egy rosszul, stresszt indukálóan elhelyezett munkaállomás vagy egy akusztikailag nem megfelelő tér hosszú távon nagy veszteséget idézhet elő a vállalatok számára. A rendszerszerűen, átgondoltan, szaktudással kialakított terek a design és a belsőépítészet eszközeivel képesek arra, hogy a lehető legideálisabb, leginkább emberközpontú környezetet teremtsék meg. 

Az Europa Design a leginspirálóbb munkakörnyezet kialakításáért érdemelte ki az elismerést. A díj szervezői a döntésüket így indokolták: „Különdíjjal jutalmaztunk egy hazai tulajdonú kisvállalkozást, mely sokat tesz azért, hogy ne csak a feladatok, a munkafolyamatok, hanem a munkakörnyezet is inspirálóan hasson a munkatársakra. A cég nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó megoldásokat alkalmaz saját irodai környezetében és ajánl ügyfeleinek az üzleti teljesítményt és a munkáltatói márkát javító tényezőként. A kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért adott különdíj nyertese az Europa Design.”

A Program 2017-es díjazottjai

• Provident Pénzügyi Zrt. – A felhatalmazás és részvétel kultúrája 

• Abesse Informatikai Zrt. – Szervezeti értékek szerinti működés, valamint Vezetői gyakorlatok

• Vác Futball Club – Teljesítmény-menedzsment

• Corinthia Hotel Budapest – Szervezeti együttműködés

• Schneider Electric Zrt. – Szervezeti és egyéni képességek fejlesztése

• KAV Hungária Kft. – Innováció és folyamatos tökéletesítés, valamint Az elismerés kultúrája

• Young & Rubicam Budapest – Jövőorientált működés  

• Szatmár Optikai Kft. – Különdíj (az egy év alatt legtöbbet fejlődő tavalyi díjazottnak)

• Europa Design – Különdíj (kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért)

• Provident Pénzügyi Zrt. HR-csapat – Különdíj (a szervezeti összhang megteremtéséért)