A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ipari épületből multikulti iroda

A világot lassan körbehálózza az Airbnb láncolata, ráadásul minél újabb az iroda, annál coolabb. Nézzük, hogy Gurgaonban hogy fér meg egymás mellett az indiai és a céges kultúra!

Az új iroda már csak abból a szempontból is érdekes, mert a vállalat idén augusztusban jubilál, ugyanis 10 éve alapították San Franciscóban. Azóta sok új irodával és még több rövidtávú ingatlankiadással gazdagodott az Airbnb, jelenleg több mint 5 millió hirdetést adnak fel rajtuk keresztül. Legutóbb Indiában nyitottak irodát, mely közel 700 négyzetméteren várja a dolgozókat.

A székház nem is olyan régen még raktárként üzemelt, így már eleve ez is kihívást jelentett a kivitelezéskor. Alkalmazkodniuk kellett az ipari épület sajátosságaihoz, mindezt úgy, hogy saját céges kultúrájukat és india színes világát is belecsempésszék az irodába. Az Airbnb irodáinak szerte a világon van egy dizájnja, melyet a belsőépítészeknek nagyjából követniük kell, azonban jellemző, hogy az adott ország kultúráinak elemeit is beleépítik az új irodába. Máris összeállt a kihívás képlete: Airbnb általános arculata + indiára jellemző elemek + raktár épület adottságai.

Mivel az iroda egy kultúrában gazdag országban található, emiatt fontos volt, hogy a helyi különlegességeket is megjelenítsék, így több helyen is találkozni bonyolult kézzel festett műalkotásokkal, díszes, virágos és geometrikus elemek keveredésével. Emellett kézzel készített kerámialapok és padlóburkolatok, bambuszburkolatok és kézzel festett helyi motívumok kerültek felhasználásra.

Közösségi terekből sincs hiány az irodában, több break out zónával találkozni, de olyan különleges terek is megjelentek, mint például a két szintes társalgó. Tele van olyan helyiségekkel az iroda, melyek lehetőséget adnak az egyfős munkavégzésre vagy egy kis kikapcsolódásra. Tárgyalóteremből is többféle van annak megfelelően, hogy ki, mire, hány fővel szeretné használni az adott helyiséget.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!