A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Iroda a parkban

Ha valaki megunta a home office-t vagy közösségi irodákat, akkor mutatunk egy ennél sokkal extrémebb munkavégzési formát!

Angliai művészekből és tervezőkből verbuválódott csapat alkotta meg a következő különleges irodát. A kasszerű építmény Londonban, a Hoxton térhez közeli parkban található, melyről első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy egy iroda. A csapat célja az ideiglenes irodával az volt, hogy a város ezen szegletét is vonzóbbá tegyék a lakosok számára, és minél többen használják a parkot, valamint hogy a kötetlen munkarendben dolgozóknak is kedveskedjenek. Az építkezés a Park Hack kezdeményezés részeként valósult meg, amelynek lényege a városrész nyilvános tereinek megszépítése. A kis iroda ennek az akciónak a prototípusaként jött létre, mivel a városfejlesztések által szeretnének változtatni a város működésén és a közös terek használatán. Ez az iroda ennek az egyik első lépése. A természet ráadásul nyugtató hatással van az emberi környezetre, produktívabbak és kreatívabbak lesznek a dolgozók. És különben is, ki ne szeretne a természet lágy ölén dolgozni?

A kis építmény a TREExOFFICE nevet kapta, mivel az egész struktúra körülöleli a fákat. A szerkezet maga is préselt fából és papír keverékéből készült, valamint áttetsző műanyagot és polikarbonát lamellákat használtak a megépítéséhez. A falakat, vagyis az iroda oldalait borító áttetsző lemezeket manuálisan lehet mozgatni, azaz le is csukhatjuk mindet, hogy ne zavarjanak munka közben, de akár fel is nyithatjuk őket. Az iroda gólyalábakat is kapott, hogy a nagyobb esőzések és a hó ne mossa alá, és ne tegye tönkre az építményt. Egyébként hűvösebb időben nem ajánlott a használata, mivel az épületnek nincs teteje, és fűtőberendezés sincs benne. Az iroda egyébként egyterű, de több asztallal rendelkezik, így egyszerre akár többen is dolgozhatnak, szóval eléggé coworking jellege van. Fából készült munkaállomások, áram és wifi áll az ideiglenes kollégák rendelkezésére, egyszóval minden megvan benne, amivel kényelmesen folyhat a munkavégzés.