A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Irodai padlóburkolat mesterfokon!

Az Interface amerikai modulszőnyeg gyártó vállalat bejelentette, hogy hivatalosan is megvásárolta a nora gumi padlóburkolat gyártó céget. Mostantól már világszerte vezető szerepet tölt be a padlóburkolatok gyártásában, mivel nem csak modulszőnyeget, LVT-t, hanem gumi padlóburkolatokat is gyárt és forgalmaz.

Az 1938-ban alakult nora világszerte elismert hírnevét a magas minőség, a teljesítmény, a tartósság és az egyedi tervezés jellemzi. Különösen erőteljes a jelenléte az egészségügyben, az oktatásban, az ipari és közintézményi terekben és létesítményekben. A cég székhelye Weinheimben, Németországban van, ahol a hatalmas gyártóüzem szolgálja ki a globálisan növekvő ügyfélkört. A beolvadásnak köszönhetően az Interface stratégiája felgyorsul, amivel célja, hogy a padlóburkolatok terén a világ vezető vállalatává váljon.

Ezt a stratégiát támasztja alá, hogy az elmúlt években bővítette a portfólióját több féle LVT kollekcióval (luxus vinyl padló), amely lehetővé tette, hogy még szélesebb körben kiszolgálja ügyfeleit. "A folyamatos magas teljesítménynek és kemény munkának köszönhetően bátran ki lehet jelenteni, hogy a világ leggyorsabban növekvő padlóburkolatokat gyártó cégévé váltunk. A nora beolvadása tovább növeli jelentőségünket, amivel még szélesebb körben tudunk padlóburkolati megoldásokat kínálni a folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek." – mondta Niklas Hultqvist az Interface kelet-európai régiós igazgatója.

A gumi padlóburkolat ideális olyan terekbe, amelyek higiénikus, biztonságos, erős ellenálló képességgel rendelkező és rendkívül tartós padlóburkolatot igényelnek. A prémium márkás nora egy speciális értékesítési rendszert vezetett be, amely mintegy 80 országban kiszolgálja az ügyfeleit. A nagy teljesítményű padlóburkolati termékek mellett a nora olyan tehetséges munkaerő csapattal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az Interface értékeihez. A nora 1100 alkalmazottja méltán büszke a minőségre, a szolgáltatásra és az innovációra. Mindannyian elkötelezetten hisznek abban, hogy a világot jobbá tehetik, iparági szegmensüket a fenntarthatóság irányába állíthatják. Immár közös erővel, az Interface a nora-val együtt, továbbra is céljaik megvalósításáért küzd majd, amivel pozitív hatással lesznek a bolygónk éghajlatára.

"A nora megvásárlásával az Interface hatalmas értéket teremtett, amit a kulcsfontosságú érdekeltek, az ügyfelek, a munkavállalók, a befektetők és a környezet is hamarosan megtapasztalhat majd. Az Interface-nél mindannyian azon leszünk, hogy már egy új márkával kiegészülve, még hatékonyabb megoldásokat kínálva, ki tudjuk szolgálni az ügyfeleink igényeit. – mondta az igazgató. Magyarországon a ProInterier Kft az Interface kizárólagos forgalmazója, így mostantól a nora padlóburkolatok termékeit is a cég forgalmazza.

Bővebb információk a www.norahungary.hu oldalon.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!