A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Irodatechnikák, melyek megkönnyítik az irodai életet - I. rész

Az intelligens automatizálási rendszerek az irodába is beköltöztek, hogy leegyszerűsítsék a munkahelyek működését. Legyen szó a munkatérről vagy a közös helyiségekről, az irodatechnikának az a feladata, hogy megkönnyítse és kényelmesebbé tegye az irodában töltött időt. 

A cikk eredetileg az Ingatlan Évkönyv 2017 kiadványban jelent meg, mely kapható az összes budapesti relay és immedio üzletben, és a nagyobb Tesco, Auchan, Spar, Cba boltokban.

 

Okos iroda

A hagyományos recepciók ideje lejárt, a virtuális recepcióké a jövő! A látogatók koordinálását és regisztrálását sokszor megnehezíti a dokumentálás és a papírmunka, főleg, ha egyszerre több vendég érkezik egy irodába – az irodaházakról pedig ne is beszéljünk! A recepció nélküli irodákban a látogatókezelő rendszerek nagyban meggyorsítják a látogatók bejelentkeztetését, és azonnal értesítik az illetékes személyt, akihez vendég
érkezik. A nyilvántartások ezáltal sokkal gördülékenyebben mennek, és az ilyen rendszerek sokkal átláthatóbbak és biztonságosabbak a korábbi módszerekhez képest.

Okosárnyékoló

Az irodaházak hatalmas üvegfelületein beáramló fénynek kis mennyiségben jótékony hatása van, a természetes fény segíti a kiegyensúlyozott munkavégzést, azonban nagy mennyiségben akadályozhatja a hatékonyságot. Különösen nyáron fontos, hogy megfelelő fényvédelemről gondoskodjon az
iroda, így a hővédő fóliák mellett érdemes árnyékolókat is használni. A modern technológiáknak köszönhetően a felhelyezett árnyékolókat mobiltelefonnal lehet irányítani, például redőny esetén a lamellák dőlésszögét is meghatározhatjuk, de a legújabb, komplex eszközök már az előre beprogramozott paraméterek alapján, maguktól állítják be a sötétítőket, és így érik el a kívánt fényviszonyokat.

Okoslámpák

Az irodai világításnak hatalmas szerepe van a jó közérzet fenntartásában, és a hatékony munkavégzéshez is elengedhetetlen, ráadásul télen a világítás fontosabb, mint bármelyik más évszakban. A délutáni órákban sokszor annyira sötét van, hogy nem elég a mennyezeti világítás, kiegészítő fényforrásra is szükség lehet. A mai modern lámpák széles választékban kínálnak egyedi megoldásokat, olyan LED-es asztali verziók is léteznek már, melyek fényerejét és színhőmérsékletét is lehet szabályozni, ráadásul akár okostelefonnal is beállíthatók a szükséges paraméterek!

TIPP: AZ IRODÁKBAN AJÁNLATOS DIMMELHETŐ LÁMPÁKAT HASZNÁLNI, HOGY LEHETŐSÉG LEGYEN AZ ADOTT ÉVSZAKNAK MEGFELELŐEN BEÁLLÍTANI A KÍVÁNT FÉNYERŐT.