A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Irodatechnikák, melyek megkönnyítik az irodai életet - II. rész

Az előző "okos"-cikk folytatása, melyben most kifejezetten a levegő van középpontban. A digitális forradalom az ingatlanpiacra is betört!

A cikk eredetileg az Ingatlan Évkönyv 2017 kiadványban jelent meg, mely kapható az összes budapesti relay és immedio üzletben, és a nagyobb Tesco, Auchan, Spar, Cba boltokban.

 

Okos levegőtisztító

Naponta több 10 ezer liter levegőt lélegzünk be, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű levegő kerül a szervezetünkbe. Sokszor a beltéri levegő jóval szennyezettebb, mint a szabadban, ami különösen kártékony lehet a 8–10–12 órás irodai munkák esetében. Az irodai levegő minőségének javítására azonban ma már számtalan megoldás létezik, az iroda igényeitől függően. A legtöbbször már okostelefonnal is irányítható légtisztító készülékekből létezik olyan, amelyik illatosítani tud, de olyan is, amelyik fényterápiás funkcióval bír.

Okos légkondicionáló

Kapcsolódóan az előző készüléktípushoz, ma már a légkondicionálókból is annyiféle-fajta létezik, hogy nem lehet nyomon követni. Vannak olyan eszközök, melyek nemcsak a hőt szabályozzák, hanem képesek a levegő megtisztítására és minőségének ellenőrzésére is. A legmodernebb készülékeket okostelefonnal lehet irányítani, néhány típus pedig már hangvezérlésre is reagál! Egyes klímaberendezések még azt is képesek észlelni, hogy hányan tartózkodnak az adott helyiségben, így az emberek számának függvényében szabályozzák a hőmérsékletet és a levegőcserélést. Az irodáknál különösen fontos ez, ahogyan az alacsony zajszint is, mely a legkorszerűbb típusoknál már alapkövetelménynek számít.