A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Irodatrend – praktikus és kényelmes ülőalkalmatosságok

Az íróasztalszékeken kívül az irodákban számtalan olyan pad, szék, kanapé, fotel és puff található, melyek megkönnyítik és kreatívabbá varázsolják a munkatereket. Hogyan és milyen bútorokkal varázsoljuk trendivé a közösségi tereket?

Feltűnő geometrikus vonalvezetésével azonnal kitűnik a tömegből a Q5 névre keresztelt padkombináció. Bármelyik ügyfélvárónak vagy munkahelyi pihenőnek közkedvelt darabja lehet a végtelen számú konfigurációval bíró ülőke. Különleges ék formájának köszönhetően sokféleképpen rendezhető, ráadásul kérés szerint beépített asztallapokkal is felruházható a padrendszer. Nagyon egyszerűen átrendezhetőek az elemei, így bármilyen munkahelyi funkciónak eleget tesz. Kiválóan alkalmazható meghitt beszélgetésekhez, munkahelyi meetingekhez, de egyszemélyes munkaállomásnak is megfelelő választás.

Első ránézésre lelátóra emlékeztet a Rise ülőalkalmatosság formavilága, ám hasznosításának csak képzeletünk szabhat határt. Elsősorban az iroda közösségi tereiben ajánlott a használata, például előadókban és aulákban kifejezetten praktikus lehet. Megpihenhetünk és elfekhetünk rajta, azonban ülő helyzetben kialakításának köszönhetően nem hagy minket elkényelmesedni az emelvény. Kisebb-nagyobb csoportok számára is megfelelő választás egy rögtönzött brainstorminghoz és workshopokhoz, és garantáltan a céges bulik kedvenc helyévé válhat. Két- és háromszintes verzióban kapható, így még több variáció jöhet szóba az elrendezésénél.

A BuzziCube3D szemet gyönyörködtető és kíméletes ülőfelületének köszönhetően olyan, mintha aprócska felhőalakú kockákon ülnénk. Kényelmét a kárpitozott, puha szövettel bevont külső adja, melyre öröm ráülni. A formabontó dizájnpuff egyik irodából sem hiányozhat, a geometrikus forma a puff anyagán is megjelenik, apró, 3D-s kitüremkedő kockákat láthatunk rajta. Anyaga nemcsak megjelenése miatt különleges, hanem mert igen hasznos is: elnyeli és szétoszlatja a munkahelyi zajt, így kiváló hangszigetelő bútor is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a BuzziCube3D az irodai dizájn koronázatlan királynője.

Egyre több helyen látni ehhez hasonló guruló székeket, ám a Spot több okból is különleges. Kis méreténél fogva könnyű tárolni, csak begurítjuk az asztal alá, és akkor vesszük elő, amikor csak szeretnénk. Apró görgős kerekeinek köszönhetően egyszerűen és vidáman telik a munkahelyi helyzetváltoztatás, csak rápattanunk a Spotra és már suhanhatunk is egyik asztaltól a másikig. Ha nincs állandó munkaállomásunk, akkor is jó választás lehet, ugyanis aprócska asztal is jár az ülőkéhez, tehát rögtönzött munkaállomásokat is kialakíthatunk a segítségével. Ezt már csak tetézi, hogy belsejét tárolóként is hasznosíthatjuk.