A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Irodatrend – praktikus és kényelmes ülőalkalmatosságok

Az íróasztalszékeken kívül az irodákban számtalan olyan pad, szék, kanapé, fotel és puff található, melyek megkönnyítik és kreatívabbá varázsolják a munkatereket. Hogyan és milyen bútorokkal varázsoljuk trendivé a közösségi tereket?

Feltűnő geometrikus vonalvezetésével azonnal kitűnik a tömegből a Q5 névre keresztelt padkombináció. Bármelyik ügyfélvárónak vagy munkahelyi pihenőnek közkedvelt darabja lehet a végtelen számú konfigurációval bíró ülőke. Különleges ék formájának köszönhetően sokféleképpen rendezhető, ráadásul kérés szerint beépített asztallapokkal is felruházható a padrendszer. Nagyon egyszerűen átrendezhetőek az elemei, így bármilyen munkahelyi funkciónak eleget tesz. Kiválóan alkalmazható meghitt beszélgetésekhez, munkahelyi meetingekhez, de egyszemélyes munkaállomásnak is megfelelő választás.

Első ránézésre lelátóra emlékeztet a Rise ülőalkalmatosság formavilága, ám hasznosításának csak képzeletünk szabhat határt. Elsősorban az iroda közösségi tereiben ajánlott a használata, például előadókban és aulákban kifejezetten praktikus lehet. Megpihenhetünk és elfekhetünk rajta, azonban ülő helyzetben kialakításának köszönhetően nem hagy minket elkényelmesedni az emelvény. Kisebb-nagyobb csoportok számára is megfelelő választás egy rögtönzött brainstorminghoz és workshopokhoz, és garantáltan a céges bulik kedvenc helyévé válhat. Két- és háromszintes verzióban kapható, így még több variáció jöhet szóba az elrendezésénél.

A BuzziCube3D szemet gyönyörködtető és kíméletes ülőfelületének köszönhetően olyan, mintha aprócska felhőalakú kockákon ülnénk. Kényelmét a kárpitozott, puha szövettel bevont külső adja, melyre öröm ráülni. A formabontó dizájnpuff egyik irodából sem hiányozhat, a geometrikus forma a puff anyagán is megjelenik, apró, 3D-s kitüremkedő kockákat láthatunk rajta. Anyaga nemcsak megjelenése miatt különleges, hanem mert igen hasznos is: elnyeli és szétoszlatja a munkahelyi zajt, így kiváló hangszigetelő bútor is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a BuzziCube3D az irodai dizájn koronázatlan királynője.

Egyre több helyen látni ehhez hasonló guruló székeket, ám a Spot több okból is különleges. Kis méreténél fogva könnyű tárolni, csak begurítjuk az asztal alá, és akkor vesszük elő, amikor csak szeretnénk. Apró görgős kerekeinek köszönhetően egyszerűen és vidáman telik a munkahelyi helyzetváltoztatás, csak rápattanunk a Spotra és már suhanhatunk is egyik asztaltól a másikig. Ha nincs állandó munkaállomásunk, akkor is jó választás lehet, ugyanis aprócska asztal is jár az ülőkéhez, tehát rögtönzött munkaállomásokat is kialakíthatunk a segítségével. Ezt már csak tetézi, hogy belsejét tárolóként is hasznosíthatjuk.