A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ismét egy új, izgalmas projektet adott át az AddVal!

Az AddVal projekt menedzsment csapata a közelmúltban ismét egy kihívásokkal teli, izgalmas projektbe vágta a fejszéjét. A bérbe adott és üzemeltetett Central Udvar irodaházban már évek óta nagy sikerrel működik a Fat Mama bisztró étterem. 

Az étterem kiválóan alkalmas arra, hogy partnereinket meginvitáljuk egy üzleti reggelire vagy ebédre, vagy csak megpihenjünk egy csésze cappuccino társaságában. Azonban a mai rohanó világban gyakran csak annyi idejük van az itt dolgozó bérlőknek is, hogy gyorsan kiválasszák és elfogyasszák az ebédjüket – nos, mostantól már erre is van mód, hiszen a Fat Mama megnyitotta új egységét az irodaház együttesen belül.

Az AddVal, a Fat Mama étterem és a Fónagy Dóra vezette Defo Design stúdió belsőépítész csapata együtt karöltve vetette papírra az ötleteket, együtt álmodta meg az új étterem kialakítását.

Az eredmény pedig egy vidám, fiatalos hangulatú hely lett, nagy terasszal. „A kialakításnál az elsődleges szempont az volt, hogy a bérlők kellemes környezetben, jó hangulatban költhessék el az ebédjüket”- mondta a Fat Mama szakmai igazgatója Forgács Gábor. „Az AddVal és a Defo Design stúdió munkatársaival nagyon gördülékenyen ment az együttműködés; mindkét csapatnál több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik remek ötletekkel valósították meg az elképzeléseinket”-tette hozzá az igazgató.

„Mindig érdekes feladat egy projekt teljes körű menedzsmentje; az ötlet megszületésétől a tervezésen át a kivitelezésig. Az AddVal palettáját ez a feladat csak további színesítette, az irodaház, a hotel, az ipari a logisztikai - és sportlétesítmény beruházások mellett”- mondta Jilling Ákos az AddVal tervezési és projekt menedzsment csapatának vezetője.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fat Mama tovább bővítette a kínálatát az új egységgel. A változatos fogásoknak, a napi menünek, a gyors és kedves kiszolgálásnak köszönhetően máris nagyon pozitívak a bérlői visszajelzések” – tette hozzá Hubert Mühringer a Central Udvart bérbeadó és üzemeltető AddVal Kft. ügyvezetője.

www. addvalgroup.com