A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ismét HR Fest! – Magyarország legnagyobb HR fesztiválja

Immáron 3. alkalommal szervezik meg azt az egynapos fesztivált, amely HR szakembereket és vállalati döntéshozókat köt össze és segít abban, hogy kreatív, könnyen megvalósítható ötleteket kapjanak és cseréljenek egymással a legjobb munkaerő felkutatására, kiválasztására és megtartására.

2018. október 18., Budapest – Akvárium Klub
HR szakemberektől és üzleti döntéshozóktól HR szakembereknek és üzleti döntéshozóknak.

Minden szervezet sikere az egyénben lakozik

A HR Fest Magyarország legnagyobb és leginkább jövőbemutató HR fesztiválja. Közel 100 előadó várja a HR terület iránt érdeklődőket interaktív előadásokkal, workshopokkal és szervezett networkinggel. Megismerhetjük a leghatékonyabb nemzetközi HR trendeket, amelyek hazánkban is beépíthetők bármely szervezeti struktúrába, és könnyedén alkalmazhatóak a gyakorlatban.

Az esemény számokban:
- 900 résztvevő
- Több mint 70 hazai előadó
- Több mint 20 nemzetközi előadó
- 5 kontinens
- 4 workshop
- 6 színpad

Termek
- Big Hall
A négyszáz fős nagyterem a HR Fest 2018 legnagyobb helyszíne. Gondosan kiválasztott és felkért előadók, naprakész ötletek és megoldások hangzanak el itt, melyek célja, hogy megmozgassák és inspirálják a közönséget. Az előadók jól ismert és elismert hazai és külföldi vezetők, véleményformálók a szakma élvonalából. Témáik között megjelenik az agilis HR, a munkahelyek jövője, a digitális kor vezetője és a recruitment egyik lehetséges jövője is.

- Future Now Hall
A jövő már itt van, csak nem egyenletesen oszlik el mindenhol - nyers fordításban így hangzik William Gibson állítása. A terem előadói azok, akiknél a jövő már a jelen, és vagy vállalati, vagy tanácsadói, kutatói oldalról ismernek és használnak olyan módszereket, amelyek hamarosan mindannyiunk mindennapjainak része kell, hogy legyenek. Témáik többek között az engagement növelése applikáció segítségével, blockchain alapú munkaszervezés és a digitális diszrupció a HR-en.

- Colorful Companies Room
Mi is hiszünk abban, hogy a sokszínűség előnyös a cégeknek, munkatársaiknak, vásárlóiknak és szélesebb társadalmi megfontolásokból is hasznos. A HR Fest szervezői arra kértek hazai és nemzetközi szakembereket, hogy osszák meg gondolataikat, kérdéseiket és legjobb gyakorlataikat a témában. Lesz előadás, vita, és kerekasztal beszélgetés is, hogy a megszokott frázisokon túl élménydús tartalommal töltsük meg a sokszínűség kifejezést. Mindezeken felül ez a helyszín ad teret az EU Sokszínűségi Karta 2018/2019 ünnepélyes aláíró rendezvényének és az Üzleti Élet a Sokszínűségért Díj átadójának.

- 1Life Room by Union
Hogyan találhatunk rá a munka és a szabadidő közti egyensúlyra? Hogyan kerülhető el a kiégés és őrizhető meg a munka iránti szenvedély? Elismert előadók beszélnek arról, hogyan tudunk olyan munkahellyé válni, ahol egészséges, boldog, kiegyensúlyozott emberek dolgoznak.

- Future of Coaching Room
Mindkét oldal tapasztalatait és véleményét hallhatjuk: mind a megrendelők, mind a coaching szakemberek beszélnek arról, miért egyre fontosabb a coaching egy szervezeten belül. Ebben az évben a HR Fest egy külön termet szentel annak, hogy a coach-ok és a HR-esek együtt gondolkozhassanak.

- Workforce Best Practices Room
Minden évben HR-esek ezrei keresik, kutatják azokat a jó gyakorlatokat, melyek bizonyítottan hatásosak egy-egy helyzet, probléma kezelésében. Ki ne lenne kíváncsi arra, hogyan lehet agilisabb egy 10 000 fős szervezet, vagy hogyan kell egy nagyvállalatnál bevezetni az apasági szünetet?

A folyamatosan bővülő, részletes programkínálatról és az előadókról a www.hrfest.com oldalon
olvashatunk részletesen. Idén egy izgalmas applikáció teszi majd még hatékonyabbá és interaktívabbá az
egynapos fesztivált.

Csapatépítés a HR Festen? Igen!
Idén különleges coach programmal is készülnek azoknak, akik csapatban érkeznek: ha legalább öten, együtt képviselnek egy szervezetet, a csapat – a kedvezményes jegyár mellett – saját coachot is kap, aki végigkíséri a teljes napjukat, hogy az a leghatékonyabb legyen.


Jegyvásárlás itt!