A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Ismét nagy sikert aratott az Irodaházak Éjszakája

Az Europa Design immár második alkalommal rendezte meg az Irodaházak Éjszakája rendezvényt, amely ismét nagy sikert aratott az ingatlanszakma képviselői körében. Ezúttal az Eiffel Palace, a Váci Corner és a Váci33 irodaházak voltak terítéken.

A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülő Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsőépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt előregisztráltak a következő partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztők és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselői utaztak a szakmai sajtó képviselőivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket. A komoly kommunikációs értékű programon kitűnő lehetőség nyílik szélesebb látókor kialakítására, szakmai eszmecserére, a kapcsolati rendszer bővítésére, és rendhagyó kikapcsolódásra.

Ismét három budapesti irodaházat vettek célba: a Gelesz András építész tervei alapján frissen felújított Eiffel Palace Irodaházat, a Váci Corner Irodaházat és a Váci33 Irodaházat. Az első helyszín tetőtéri irodájában a BCCH (Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara) irodáját ismerhette meg a közönség. Feuertag Ottó, az esemény alapítója szerint az Eiffel Palace választását az épület ingatlanfejlesztési értéke, az eddigi díjai, és a személyes érintettségük (a BCCH iroda berendezése) is indokolta. Az este hangulatát emelte, amikor a vendégek a belvárosi épület teraszáról csodálhatták a budapesti forgatag látványát, melyről különleges lesifotó is készült.

Az Eiffel Palace Irodaház képviseletében Kovács Attila, a Horizon Development alapítója, valamint Jónás Éva, a BCCH executive directorának köszöntőjével indult az éjszakai rendezvény. Gelesz András építész előadása az Eiffel Palace felújításáról nagy érdeklődésre talált a szakmai közegben. Az esti Budapesten cirkáló partybuszos utazáson lehetőség volt személyes tapasztalatcserére, kötetlen ismerkedésre. A második helyszínen, a város legújabb irodaházában, a Váci Corner Irodaházban lehetőség adódott az Europa Design mintairodájának személyes megismerésére. A HB Reavis munkatársai legszemélyesebb tapasztalataikat is megosztották  az érdeklődőkkel a 150 lakó szomszédságában felépült irodaházról. A harmadik emeleti, Leitz és Esselte kiegészítőkkel felszerelt, Herman Miller bútorokkal berendezett iroda teraszáról remek fotókat készíthettek az érdeklődők az éjjeli Budapestről.

A záró állomáson Déry Attila MRICS, az IES Immobilientől, valamint Rhédey László, a Schmidt Management képviseletében beszámolt a magas hatékonyságú, 6,49-es közös területi szorzójú irodaház 7 éves, zöld minősítésű Váci 33 Irodaház üzemeltetési-bérbeadási tapasztalatairól, amelynek bérbeadottsági mutatója messze felülmúlja a Váci Corridor átlagos értékeit. Kohout Dávid meghívott építész a kiüresedett irodaépületek új funkcióval való ellátásáról tartott előadást hollandiai tapasztalati alapján. Egy kötetlen állófogadással zárult az este, ahol vendégváró falatok, hűs italok, és kellemes zene mellett oszthatták meg egymással tapasztalataikat a vendégek. A V33 impozáns tetőteraszi sétája után az est az értékes nyeremények kisorsolásával zárult.