A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Itt a levegőminőség-javító irodai szőnyeg!

Napunk jelentős részét az iroda falain belül töltjük, így az ott belélegzett levegő minősége kiemelt fontossággal bír legyen szó egészségünkről, vagy akár produktivitásunkról. Az Interface legújabb kollekciója tervezésénél ezt tartva szem előtt, a fenntarthatóság jegyében megalkotta a Conscient modulszőnyeget.

Az Interface design kollekciói közül a Conscient egyedülálló módon képes megkötni az ultra finom szálló por részecskéket, melyek a levegőbe jutva közvetlenül károsítják egészségünket. A szőnyeg különleges gyártási technológiával készül, mely két különböző típusú, 62,5%-ban újrahasznosított fonal ötvözésével éri el ezt a kiemelkedő eredményt. Az egyik egy speciális, „durvább” tapintású fonal, melyet eddig az Interface beléptető szőnyegeinél alkalmazott és különleges recés felületének köszönhetően addig tartja magában a port, amíg azt el nem távolítják róla (pl. porszívózással). A másik, egy hagyományos méretű fonal, mely növeli az esztétikai élményt. A szállópor csökkentése tekintetében a kollekció megkapta a kiérdemelt Gold Minősítést.

A Conscient mindemellett szinte nulla VOC (illékony szerves vegyületek) kibocsátással rendelkezik, amelynek levegőben lévő magas koncentrációja szintén jelentősen hozzájárul a beltéri levegő minőségének romlásához. Az újrahasznosított, bio-alapú fonalak és a CircuitBac Green hátlap innovatív konstrukciója tették a terméket a leginkább levegő és természetbarát modulszőnyeggé a piacon. Ez az úttörő termék a zöld hátlappal együtt 82%-ban újrahasznosított és természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért a fenntarthatóság szempontjából csak így jellemeznénk:

„Öko Hero” Kollekció

A természet és közvetlen környezetünk ihlette ezt a modulszőnyeget, melynek designjában visszaköszönnek a fák,  levelek, kövek, sziklák. A naturális alapszíneket felvonultató kollekció (hatféle színben elérhető) kombinálja a feketét, a szürke több árnyalatát és a barnát, mely által a legtöbb enteriőrbe beilleszthető, nyers hangulatával a természet érzés keltve a belső térben. Az 50 x 50-es modul lapokból rendelhető szőnyeg kiválóan kombinálható a legnépszerűbb Interface termékekkel a Composure és Employ Kollekció tagjaival, továbbá LVT-vel. Az Interface a Conscient kollekcióval még több pozitív teret hozhat létre, az embereket és közérzetüket boldogabbá, egészségesebbé, a munkájukat hatékonyabbá és kreatívabbá, bolygónkat pedig fenntarthatóvá téve.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!