A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új bérlő a Science Park irodaházban!

Az Eurest Étteremüzemeltető Kft. idén költözött be az „A” kategóriás, Breeam minősítéssel rendelkező irodaház egyik épületébe. A költözésről és az azóta szerzett élményekről kérdeztük Nyerges Jánost, az cég ügyvezetőjét.

Mikor költözött az Eurest Kft. a Science Park irodaházba?

A nyár végén. Egészen pontosan 2017. augusztus 22-én vettük birtokba az új birodalmunkat. És napról napra jobban élvezzük.

Ez a központi irodájuk, ha jól tudom. Hány m2-en rendezkedtek be?

Igen, így van. Úgy is lehet mondani, hogy ez az Eurest Kft. főhadiszállása. Ezért is volt olyan fontos, hogy méltó, jobban alakítható irodákkal rendelkezőhelyet találjunk. Végül úgy döntöttünk, hogy az 5. emelet Duna felé eső, teljes épületszárnyát kibéreljük, ami mintegy 700 m2.

Milyen egyéb szempontokat tartottak még fontosnak?

A központi elhelyezkedés és a jó közlekedés szintén meghatározó szempont volt. Ahogy a Duna, a természet közelsége is. De végül az is döntő érvnek bizonyult, hogy a Science Parkban már egyébként is bent volt a lábunk.

Ezt hogy érti? 

Úgy, hogy már egy ideje/jó ideje társaságunk működteti az éttermet mindkét épületben. Ez számunkra olyan plusz lehetőséget kínált, amit vétek lett volna kihagyni. Gondoljon csak bele! Így a hozzánk látogató vendégeknek, vagy leendő partnereinknek helyben, ráadásul a gyakorlatban tudjuk bemutatni cégünk irodaházi éttermi szolgáltatását.

Milyen útmutatást adtak a szakembereknek, milyen belső tereket alakítsanak ki önöknek?

Pontosan tudtuk, mit akarunk, így szerintem, könnyű ügyfelek voltunk. Egyértelműen kijelöltük a sarokpontokat: világosság, frissesség, átláthatóság, letisztult formák, egyhangúságot megtörő, élénk színek. Mindenképpen akartunk egy tágas, közösségi teret is, ahol össze lehet jönni. Ez lett a kávézó előtti rész. Gyakran tartunk képzéseket a kollégáknak, ezért fontos volt, hogy legyen egy nagy, legalább 20 fő befogadására alkalmas tárgyalónk is, és két kisebb, 6-6 fő számára. Mivel egyterű irodáról beszélünk, azt is elengedhetetlennek tartottuk, hogy esetenként munkatársaink rendelkezésére álljon egy ún. Quiet Room, ahol teljesen háborítatlanul tudnak dolgozni, illetve két telefonsarok, ahol nyugodtan lehet akár bizalmas telefonbeszélgetéseket is folytatni.

Már csak egy kérdés a végére: milyen visszajelzéseket kapnak? A kollégák hogy érzik, jobban megy a munka az új környezetben?

Nagyon pozitívak a vélemények. Munkatársaink hamar megszokták az új, modern irodát. Azt mondják, sokkal jobban illik a cég arculatához, és örömmel jönnek be reggelente. Ennél nagyobb dicséret szerintem nem kell.

www.sciencepark.hu
www.linkedin.com/company/science-park- offices-budapest