A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Új bérlő az Infopark A épületében

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata a CA Immo képviseletében közreműködött az Itelligence Hungary új, 900 négyzetméteres irodabérleti tranzakciójában a budapesti Infopark A irodaházban.

Az Itelligence egy nemzetközi IT tanácsadó cég, aki 2014 júliusában költözik majd be új irodájába az Infoparkban. A vállalat célja, két budapesti kirendeltségének összevonása, melynek eredményeképp nagyobb területen és hatékonyabb kihasználtsággal működhet a jövőben.

Ezzel a tranzakcióval az Infopark A kihasználtsága megközelíti a 87 százalékot, bérlői például az IBM, a Panasonic, a Cambridge Technology Partners és az Invitel.

Szalma Péter, a CA Immo bérbeadási vezetője elmondta: “Örömmel tölt el minket, hogy egy olyan jelentős cég, mint az Itelligence hozzánk költözik. Nagyon várjuk Őket új irodájukban, az Infopark A épületében.”

David M Johnston Associate, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője hozzátette: “Ez a bérbeadási ügylet nagyon jó hír az Infopark A épületnek és jelentősen megemeli annak a bérbeadottsági szintjét. A dél- budai alpiac továbbra is az egyik legkeresettebb lokáció Budapesten, ahol a kereslet leginkább az IT, a műszaki és a szolgáltató vállalatok részéről érkezik.”

A Cushman & Wakefield az Infopark A épület kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Az Infopark A egy A kategóriás irodaház, mely Budapest prémium műszaki/technológiai parkjának, az Infoparknak az egyik legfontosabb része. Az Infopark ideális helyen, Budán, a Műszaki Egyetem tőszomszédságában helyezkedik el. Az Infopark első sorban telekommunikációs és műszaki cégek számára a legalkalmasabb, de a lokáció felkapottsága miatt az elmúlt években olyan vállalatok is választották, mint például a Lufthansa Systems.