A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Jó földbe hullott a virtuális mag

Az ausztrál startup cég, a SIRCA új irodába költözött Sydney-ben, amelyet a Woods Bagot tervezett. A kulcsszó ezúttal is az együttműködő munkatér megteremtése. Emellett lehet kajakozni és operaelőadásokat látogatni.

Sydney egyik negyedében, közel az óceánhoz, a The Rocks-ban alakította ki a SIRCA új irodáját a Woods Bagot közreműködésével. A közelben egyébként már számos a digitális forradalom vívmányaira alapozó cég fészkelte be magát (Google, Fairfax Digital, Smarts, Freelancer.com), szóval jó földbe hullott a virtuális mag. A SIRCA egyébként online technológiákat és szolgáltatásokat kínál adatelemzésekhez és kutatásokhoz többek között a bankszektorban vagy egyetemi kutatóhelyeknek, de más iparágakat is ellát, így a turizmusban is érdekelt.

Az új munkahely a munkaállomások széles választékát kínálja, mindemellett közösségi zónát és nagy teraszt is kialakítottak, utóbbiból pazar kilátás nyílik a pazar városra. Ha kikönyökölünk a korláton, akkor a kikötői hidat és az Operaházat is szemügyre vehetjük. Írótáblák és tárgyalók találhatók szinte mindenütt, amelyek a napi rutinmegbeszélések terepei, hogy a futó projektek aktuális problémáira gyors megoldásokat találjanak.

„Mi egy olyan struktúrát akartunk kialakítani a térben, amely megmutatja, hogy a SIRCA hogyan dolgozik. Egy olyan típusú cégnek, mint a SIRCA-nak, amely a fő tevékenységét a technológiára alapozza, szüksége van mindazokra a legújabb digitális fejlesztésekre, amely a mindennapi munkájuk alapját jelentik” – magyarázta Sarah Kay, a tervező Woods Bagot vezetője. Majd hozzátette, hogy a munkastílusok elemzése és a szervezet igényei egy vitális, kreatív teret igényeltek, amelyek jól illeszkednek a társaság alaptevékenységéhez.

Nyitott és egymáshoz kapcsolódó íróasztalok futnak végig a térben, de úgy, hogy az általuk kirajzolt alakzat meglehetősen szabados elrendezést mutat, hogy egyrészt ne érezzük magunkat egy szigorú rendet megvalósító „laktanyában”, valamint hogy az együttműködő munka előtérbe kerülhessen. De van itt bicikli- és kajaktároló és zuhanyzók, hogy a dolgozók aktív életstílusát támogassák. Hiába, ahol ott az óceán, ott könnyű ilyeneket kitalálni. Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor rendezkednek be majd a hazai startupok a Duna-parton, hogy egy-két mítinget egy házi kajakverseny közepette bonyolítsanak le.

A tárgyaló és a konyha közötti mozgatható ajtó kellő flexibilitást mutat, hiszen az igények szerint két külön helyiséget szeparálhat, vagy akár egy hatalmas közösségi tér is létrejöhet nagyobb rendezvények számára. Az új munkahely-struktúrának köszönhetően a SIRCA partnerei bátran beléphetnek a munkatérbe, és az adott projekthez dedikált alkalmazottakkal számos helyen dolgozhatnak. Szóval lehet itt dolgozni, kajakozni, operaelőadásokra járni és életvidámnak lenni.