A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új forradalmárok foglalják el a magyar munkaerőpiacot

Optimisták vagyunk. Tudjuk, hogy nem divat ez manapság, sőt, némiképp megszólják az embert. De vannak itt magok, amelyeket elültettek, ezek most kicsíráztak és szárba szökkentek.

Az irodablog.hu több mint fél éve van jelen az online médiapiacon, mint az iroda.hu csoport egyik legfiatalabb gyermeke, és ez idő alatt nem csak számtalan nemzetközi cég nagymenő irodáját mutatta be, hanem a hazánkban működő vállalkozások új munkahelyeit is igyekezett górcső alá venni, illetve megismertetni a hazai publikummal. És ezek az irodák bizony világszínvonalról tanúskodnak. Mind a tervezés, belsőépítészeti kialakítás, mind a koncepció, mind a modern munkafilozófiát szem előtt tartó alaprajzi struktúra ezt támasztja alá. Az Y-generáció Magyarországon is gőzerővel benyomul a munkaerőpiacra, igényeik a szemünk előtt artikulálódnak, a közösségi terek, informális helyszínek, rekreációs-relaxációs szobák előtérbe kerülnek. Babzsákok, csocsóasztal, biciklitároló, zuhanyzó és még sorolhatnánk azokat az eszközöket, amelyeket az új idők szelei hoztak magukkal a Kárpátok bércei közé.

Avis Budget

E tekintetben legalább rohamléptekkel zárkózunk fel a nyugati sztenderdekhez. Igaz, ezek csupán kezdemények, új forradalmárok a hatalmas kukoricatáblán, de már gyűjtik a termést a góréba. Hamarosan egyre többen lesznek, míg végül az új generációk kikényszerítik azt, hogy ez a gondolkodásmód jelentse a főáramlatot. És nem lehet folyton majd a pénzzel takarózni, ami mifelénk amúgy is divat immár több száz éve, hiszen vannak olyan startup vállalkozások, akik nem dollármilliókból, hanem forintszázezrekből építették ki humánus és modern irodájukat, ahol a főnök immár nem egy régi vágású „bútordarab”, hanem egy innovatív elme, aki nem a maga képére akarja formálni a munkatársakat, hanem ő maga próbálja adaptálni az új módszereket.

Distinction

Az irodablog.hu járt több száz munkatársat foglalkoztató SSC-vállalkozás budapesti központjában, nemzetközi, hazai gyökerű startup-cég fejlesztőközpontjában, regionális szerepre törő mobilalkalmazásokra specializálódott vállalkozásnál, minimalista miliőt kialakító kommunikációs ügynökségnél, trendi fejvadászoknál, globális ingatlanügynökség helyi központjában, világszínvonalú ingatlanfejlesztő társaságok helyi irodáiban (itt és itt), közösségi irodában. De még mindig nyitottak vagyunk, még mindig az újra vágyunk, hiszen ezek az inspiratív, ötletes és igazán kreatív terek számunkra is perspektívát nyitnak, arra ösztökélnek minket, hogy a munka nemesít közhelyet érvényesnek tekintsük, és az ég kék, a fű zöld jelszavára úgy bólogathassunk, hogy közben ne érezzük magunkat idejétmúltnak.

JLL

 

Most lassan célegyenesbe érkezik a 4. „Az Év Irodája” verseny, ahová még várjuk a jelentkezőket. Hiszen ez valójában egy hatalmas örömünnep, ahol a 21. századi magyar versenyképességet, talentumot és kreativitást ünnepeljük. Tartsanak velünk!