A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új iroda, új lendület a Mazars-nál

Mozgolódnak a legnagyobb audit tanácsadó cégek, mi sem bizonyítja jobban, hogy az elmúlt időszakban egyre több híradás érkezett a Magyarországon is jelen lévő könyvvizsgáló és tanácsadó cégek új irodáiról, székház projektjeiről. A PwC nemrég költözött be a frissen átadott Eiffel Palace irodaházba, a KPMG új székházának átadása a Váci úton idén várható, a Mazars pedig szintén nemrég kötelezte el magát új irodaház mellett.

A szektor vállalatainak élénk érdeklődése jelzi, hogy érdemes átgondolni az irodahasználattal kapcsolatos stratégiákat.

A Mazars 1991 óta van jelen Magyarországon, és jelenleg a hazai piac egyik legnagyobb könyvvizsgáló cége. A cég azzal a céllal nyitotta meg helyi irodáját, hogy segítse francia ügyfelei letelepedését Kelet-Közép-Európában. Azóta a Mazars ügyfélköre jelentősen kibővült, jelenleg több mint 100 szakemberrel áll az ügyfelei rendelkezésére. A Mazars széles körű szolgáltatást nyújt könyvvizsgálat, átalakulásokkal kapcsolatos könyvvizsgálat, adó-, jogi és üzleti tanácsadás, számviteli szolgáltatások és bérszámfejtés terén. A Mazars minőségi szolgáltatást kínál mind tőzsdén jegyzett, nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, mind kis- és középvállalkozások számára. Jelenleg az 5. legnagyobb könyvvizsgáló cég Magyarországon.

A Mazars a BNP Paribas Real Estate Magyarország és Robertson Hungary a közös képviseletében, alapos piackutatás és az elérhető alternatívák elemzése után úgy döntött, hogy új irodaházba költözteti budapesti irodáját. „A feladat átfogó és összetett volt, hiszen a jelenlegi piaci viszonyoknak megfelelő bérleti feltételek mellett fontos szempont volt, hogy az iroda a cég minden igényének megfeleljen, legyen szó könnyű megközelíthetőségről, vagy reprezentatív megjelenésről. A nagy összefüggő irodaterületek csökkenésével a bérlőjelöltek számára ez egyre nagyobb kihívást jelent, és még komplexebb kiválasztási folyamatot igényel, ami adott esetben hosszabb döntési folyamattal is járhat.” – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

„Megújult erővel és új lendülettel vágunk neki a következő időszaknak új modern irodákban. A kiválasztásra kerülő épület esztétikai minősége mellett nagy hangsúlyt fektettünk a hatékonyságra és az elhelyezkedésre is. Korábbi irodánkhoz képest jelenleg kisebb területen tudjuk elhelyezni munkatársainkat, ami jelentős megtakarítást jelent az irodai és ehhez kapcsolódó járulékos költségek tekintetében. A bel-budai környezet és a könnyű megközelíthetőség szintén hozzájárult ahhoz, hogy választásunk a Krisztina Palace-ra esett”. – összegezte Philippe Michalak, a Mazars ügyvezető igazgatója.

A Krisztina Palace képviselői rugalmas és professzionális hozzáállással támogatták a bérleti tárgyalások gyors lezárását. Az Union Investment tulajdonában lévő irodaház a budai hegyek lábánál helyezkedik el, a XII. kerület egyik fő közlekedési csomópontjánál, aminek köszönhetően mind a belváros, mind az autópályák könnyen megközelíthetőek. Az elegáns és modern „A” kategóriás épület kiváló műszaki felszereltséggel áll a bérlők rendelkezésére. Az irodaházban étterem üzemel, az épület környékén pedig számos szolgáltatás szolgálja a bérlők kényelmét.

„Egy-egy költözés hatalmas feladat, az alapos előkészítés mellett komoly koncentrációt és ellenőrzést igényel, hosszabb távon azonban pozitív hatással lehet a cég egészére, hiszen remek lehetőséget jelent szerkezeti és strukturális változások megvalósítására is, amely jól végrehajtott feltételek mellett a vállalati hatékonyság növelésével járhat. Az új irodába történő költözés a gazdasági előnyök mellett a szervezet megújulásának lehetőségét is magában hordozza. Új irodánk kialakítása során az emberi erőforrás kerül fókuszba, a munkatársaink által megfogalmazott igényeket, javaslatokat felhasználjuk a tervezési munkák folyamán. Az újonnan kialakított irodánk sokszínű terei és egységei a találkozások minőségének javítását célozzák, elősegítik a kapcsolatépítést és az információcserét, az irodaterek felületgazdagsága pedig – reményeink szerint – ösztönzi majd a munkavállalóinkat és inspirálja a kreativitásukat.” – egészítette ki Nyerges Dóra a Mazars HR-vezetője.