A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új irodába költözött a Cushman & Wakefield

2018 április 1-jén a Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadó vállalata központi irodáját a többszörös díjnyertes budapesti Váci 1 irodaházba költöztette. 

A vállalat 750 négyzetméteres prémium irodája az épület 4. emeletén helyezkedik el. A belsőépítészet, valamint az irodakialakítás a DVM group munkája, a projekt menedzsment feladatokat a Cushman & Wakefield látta el.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának vezetője elmondta:”A Váci 1 kétség kívül Budapest belvárosának legelegánsabb irodaépülete. Ez, az UNESCO világörökség részeként nyilvántartott épület, mely Alpár Ignác tervei alapján 1911 és 1915 között épült és a közelmúltban eredeti állapotába lett visszaállítva, minden modern irodakövetelménynek eleget tesz, így, a legjobb ingatlanmegoldás a folyamatosan növekvő vállalatunk részére. ”

A Cushman & Wakefield új Irodája magasabb szintre emeli a közös munka fogalmát. A cég által korábban is kultivált nyitott teres elrendezést, mely nagyban segíti az információáramlást és a csapatmunkát, több kisebb tárgyalóhelyiséggel, telefonfülkével, tágas konyhával és egy nagyméretű közösségi térrel tovább erősítettük. A teret leginkább az elegancia és a modern dizájn elemek jellemzik, melyeket a ’loft’ szerű és indusztriális részletek törnek meg, ezzel modern és ’trendy’ külsőt kölcsönözve annak. A koncepció kialakításánál különös figyelmet fordítottunk a kollégák igényeire és egy kényelmes enteriőr és ezzel együtt egy kellemes munkatér létrehozására.

Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere hozzátette: "Izgalmas munka volt a Cushman & Wakefield új irodájának tervezése és kialakítása a Váci 1 történelmi épületében. Az egyterű irodával járó, például az akusztikai környezet kialakításával kapcsolatos kihívásokra sikerült olyan innovatív hangelnyelő megoldásokat találnunk, amelyek tovább gazdagítják a tér belsőépítészeti arculatát. Meggyőződésünk, hogy ez a dizájn olyan versenyképes, nemzetközi színvonalat képvisel, amely bárhol a világon megállná a helyét. Reméljük, hogy a Cushman & Wakefield dolgozói igényeit és a legújabb trendeket ötvözve olyan presztízsirodát alkottunk, amellyel hosszú távon elégedettek lesznek.”

 Csikós Ádám, Partner, a Cushman & Wakefield Budapest Project & Development Services üzletágának vezetője hozzátette: “Hiába a több mint 100 átadott projekt, a saját irodánk kialakításánál is szembesültünk kihívásokkal. Ráébresztett a belső kommunikáció fontosságára és segített megérteni, milyen jelentős döntéseket kell a menedzsment részéről meghozni az optimális megoldás eléréséhez. Hónapokig tartó előkészületek, tervezés és kialakítás után örömmel mutatjuk be új “otthonunkat” kollégáinknak és partnereinknek. Szeretnénk, ha nem csak egy modern és élhető irodát láthatnának, hanem annak a komplex projekt menedzsment munkának az ékes példáját, ami a legtöbb esetben Workplace Strategy tanácsadással indul, sok esetben követi belsőépítészet és mindig támogatja az ügyfelet céljainak elérésében. Ez a projekt részletesen szemléltette kollégáink részére egy irodakialakítás és költözés folyamatét. Fontosnak tartom még megemlíteni, hogy cégünk eredményorientált projekt menedzsment üzletága nem csak az irodákkal, hanem az ingatlanpiac más szektoraival is foglalkozik.”