A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új kávézót nyit a Costa Coffee az Infopark I épületében

Alapos előkészületeket követően hosszútávú bérleti szerződést írt alá a Costa Coffee, így pár napon belül új kávézót nyit az Infopark I épületében, hogy az ott dolgozók is élvezhessék a minőségi kézműves kávézást.

A Costa fivérek az első üzletüket 1971-ben nyitották meg Londonban, és innen indult világhódító körútjára a napjainkban is finom kávékülönlegességeiről ismert kávézólánc. Magyarországon először 2009-ben sétálhattunk be egy Costa kávézóba, azóta eltelt jó pár év, és jelenleg a 29. kávézó nyílik a kávékedvelők és az Infopark dolgozói nagy örömére.

„Az Infopark dolgozói igényesek a minőségre, és szerettük volna megadni ezt a magas színvonalat kávé, étel és ital téren is. Nem csak a kávézó, de az Infopark tágabb környezete is vonzó és kellemes, ezért gondoljuk úgy, hogy ideális helyszín. A kínálat várhatóan a többi Costa kávézónkkal megegyező lesz, emellett különleges irodai reggeli és ebéd menüvel készülünk, amikkel szintén az ott dolgozóknak szeretnénk kedveskedni.” – mondta a nyitás kapcsán Pál Kata, a Costa Coffee marketing menedzsere. 

„A megnyitás első hetében ezüst Costa kártyával kedveskedünk a házban lévőknek, mely egyrészt saját pontgyűjtő kártyaként funkcionál, másrészt rögtön tartalmaz egy kis ajándékot, amit vendégeink egyből le tudnak nálunk kávézni. Emellett ajándék szendvics kóstolóval, péksüteménnyel és kávéval is készülünk az első hetekben."

„Fontos számunkra, hogy folyamatosan kellemes légkört és széleskörű, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk az Infoparkban bérlőink számára. Ezért is fogadjuk nagy várakozással a Costa kávézó megnyitását, és bízunk benne, hogy az Infopark dolgozói is örömmel fogják kipróbálni a Costa Coffee-ban kapható különleges kávékat és egyéb finomságokat” - nyilatkozta Honi Katalin, a STRABAG PFS Asset és Property Management üzletág igazgatója, az épület tulajdonosa, a HGA Capital német ingatlanbefektető képviseletében.