A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új projektigazgató irányítja a Millennium Gardens munkálatait

A TriGranit szervezeti változásokat jelentett be legújabb budapesti irodafejlesztésének, a Millennium Gardens kivitelezésének kapcsán. 

A fejlesztés létrejöttét újonnan kinevezett projektigazgató támogatja, továbbá két új kolléga erősíti a közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő, mintegy 1 km hosszú sétány mentén épülő irodaház projektcsapatának műszaki részlegét, és új kolléga érkezett a projekt bérbeadási feladataira is.

Borzásiné Danilovics Anikó, korábbi építési szakértő 2018 februárjától kezdődően projektigazgatóként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel a Millennium Gardens megvalósulásáért és kivitelezési folyamataiért. Borzásiné Danilovics Anikó 2000-ben csatlakozott a TriGranit-hoz, és az azt követő közel két évtizedben olyan magyarországi TriGranit projektek létrejöttéhez járult hozzá projektvezetőként, mint a Művészetek Palotája, a Duna-Pest Rezidenciák, a Millennium Towers I-II-III vagy a K&H Székház.

A fejlesztés projektcsapatának műszaki részlegét idén februártól Czifra Andrea műszaki koordinátor, illetve áprilistól Kádas József site manager is erősítik. Szakmai pályafutásuk során mindketten részt vettek korábbi TriGranit fejlesztések kivitelezésének műszaki felügyeletében: Czifra Andrea a K&H Székház megvalósításában vett részt munkahelyi mérnökként, Kádas József pedig a Millennium Towers I, II és III kivitelezését felügyelte építésvezetőként, valamint a K&H Székház felelős műszaki vezetője volt.

A vállalat bejelentette továbbá Takács Mónika érkezését is, aki bérbeadási menedzser pozícióban erősíti a TriGranitot 2018. június 21-től kezdődően. Takács Mónika csatlakozását követően elsősorban a Millennium Gardens irodaház bérbeadásáért és a bérlőkkel való kapcsolattartásért felel majd. Több, mint 20 évre visszatekintő szakmai pályafutása során olyan hazai és nemzetközi vállalatoknál tevékenykedett szenior bérbeadási menedzserként, mint például az ECE Projektmanagement Budapest Kft., a Jones Lang LaSalle, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vagy a Horizon Development.