A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Új szakemberekkel erősít a Diófa Alapkezelő

A Diófa Alapkezelő portfóliója 30 000 négyzetméterrel bővült az elmúlt hónapokban, és az Alapkezelő nemrégiben bejelentette a Shopmark bevásárlóközpont felújítását is. A bővülő portfolió vagyonkezelési csapatához három új munkatárs csatlakozott. Kolozsi Eszter és Háy Zsolt a vagyonkezelés terén erősítik a csapatot, míg Vincze Ágnes jogi és kereskedelmi asszisztensként támogatja az immáron tizenkét főre bővült üzletágat.

Háy Zsolt 2001 óta dolgozik a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, és a Szent István Egyetem YBL Miklós műszaki karán végezte. Szakmai tapasztalatait olyan nemzetközi cégeknél szerezte ingatlanfejlesztési és vagyongazdálkodási területeken, mint az OMV, a Shell és az Immofinanz. A Diófa Alapkezelőhöz való csatlakozása előtt az Immofinanz határon túli és magyarországi kiskereskedelmi portfoliójának asset managereként dolgozott.

Kolozsi Eszter széleskörű tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi tanácsadó cégeknél eltöltött évei alatt jelentős tudásra tett szert. Az elmúlt két évben a Cushman and Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó színeiben egy országos kiskereskedelmi portfolió üzemeltetésének összefogása volt a feladata, ahol a műszaki, controlling, bérlői kapcsolattartás, bérbeadás támogatás és marketing területek koordinálása tartozott hozzá. Ezt megelőzően a DTZ budapesti irodájában, és a Regus Magyarországnál dolgozott. Közgazdasági tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytatta.

Vincze Ágnes adminisztratív oldalról erősíti az üzletágat, a vagyonkezelési és bérbeadási csapatot támogatja február elejétől. Ágnes az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam –és jogtudományi karán Igazságügyi igazgatás szervezőként végzett. Három évig ügyvédi irodában, majd tizenegy évig a Klépierrenél dolgozott jogi asszisztensként, ahol elsődleges feladata az adminisztratív támogatás és nyomon követés, illetve folyamat-rendszerek kiépítése voltak.