A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Új üzletággal és új vezetővel erősít az ingatlan.com

Az ingatlan.com és iroda.hu rendezvényeinek megszervezéséről a jövőben új üzletág gondoskodik az ingatlan.com csoporton belül, aminek vezetőjévé december elejétől Agócs Balázs Mártont nevezték ki.

Agócs Balázs Márton rendezvény- és médiafejlesztő szakember lett az ingatlan.com új, rendezvény üzletágának vezetője. A portfolio.hu értékesítési vezetőjeként indította el a gazdasági portál rendezvény üzletágát, valamint számos online és offline média innováció fűződik a nevéhez. Az elmúlt 5 évben tapasztalatait szervezeti kommunikációs tanácsadóként és trénerként gazdagította, és innovatív szakmai és üzleti eseményeket szervezett többek között az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, vagy az International Coach Federation számára. “Az ingatlan.com cégkultúrája, szakembergárdája, piaci ereje és céljai rendkívüli lehetőségeket tartogatnak a rendezvény üzletág számára is.” - fogalmazott Agócs Balázs Márton.

Az iroda.hu cégcsoportot 2015-ben megvásárló ingatlan.com Zrt. az elmúlt években dinamikusan fejlesztette rendezvényeit. A “TheBar” eseményeken hét éve kötetlen formában találkoznak a kereskedelmi ingatlanpiac felső- és középvezetői, az Év Irodája Versenyen pedig kilencedik éve díjazzák a legnívósabb irodákat, ingatlanfejlesztéseket és vállalatokat. Idén harmadszor találkoztak a piac legfontosabb szereplői az Ingatlan Regattán, ami a Balaton egyik legnagyobb presztízsű vitorlásversenyévé nőtte ki magát. 2018-ban pedig az ingatlan.com cégcsoport szervezésében került sor Közép-Kelet Európa első önálló proptech konferenciájára Budapesten.

A 2019 elején bemutatkozó legújabb esemény, az OfficeUP további új lehetőségeket tartogat. “A rendezvényen aktív párbeszédre hívjuk az irodapiac minden szereplőjét: az ingatlanfejlesztőket, belsőépítészeket, tanácsadókat és a bérlőket. Az OfficeUP olyan innováció, amiről a jelek szerint senki sem szeretne lemaradni.” - mondta el Agócs Balázs Márton.

Az új üzletág létrehozása szorosan illeszkedik az ingatlan.com hosszú távú stratégiájába. “A rendezvény üzletág létrehozásával az ingatlan.com csoport közelebb került küldetése megvalósításához, egy teljeskörű, hatékony és etikus ingatlanpiac kialakításához.” - tette hozzá Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója, az ingatlan.com igazgatósági tagja.