A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újabb esélyeseket mutatunk Az Év Irodája shortlistről

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben Az Év Irodája verseny díjátadójára. 

 

Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket.

PAJTÁS - Étteremből iroda

A Víziváros egykori ikonikus étterme, a Moszkva tér című kultfilmből is ismert PAJTÁS Önkiszolgáló Étterem helyén nagy kihívást jelentett egy modernt, 21. századi iroda és közösségi tér kialakítása. Az újjáépített helyiség legnagyobb bérlője, az Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt. teljes portfólió filozófiájára jellemző a zöld gondolkodás, amit figyelembe vettek az átépítés során. Az iroda másik bérlője a Hümpfner Ügyvédi iroda, amelynek kiemelten fontos volt, hogy egy modern, az egészséges munka-kikapcsolódás egyensúlyát elősegítő, családbarát és környezettudatos irodakörnyezetet teremtsen meg a munkavállalói számára, az átalakított Pajtás falain belül. A tér modernizálásával szerették volna tovább éltetni az egykori legendát.

Még több képekért kattints IDE!

Légmester - E6 System

A korábban csokoládégyárként működő Lokomotív Irodaházban valósult meg a Légmester és az E6 System Kft. közös irodája, melyhez a LEVEL UP Office Design segítségét vették igénybe. Az épület ipari jellege jól illik az épületgépészeti kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó vállalatok arculatához. Már a tervezés kezdetekor egyértelmű volt, hogy állmennyezet nélküli látszógépészet kerül kialakításra. A nagy belmagasságot és az acél tartószerkezeti elemek által teremtett loft hangulatot erősítik a térelválasztóként elhelyezett fémszerkezetes bútorok és a nyers anyaghasználat. Mindezt az arculati színek finom megjelenése, valamint a fa felületek alkalmazása finomítja, és a megrendelő vintage kiegészítői dobják fel.

Még több képekért  kattints IDE!

EPAM C5

Az amerikai központú informatikai cég irodái világszerte jó hangulatú laboratóriumok, ahol a munkavállalók a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva dolgoznak nemzetközi projekteken. Az új bázis a Corvin negyed C5 épületében kapott helyet, ahova a folyamatosan bővülő budapesti csapat 2019 májusában költözött be. A kialakítás célja, hogy egy motiváló, kreativitásra sarkalló munkahelyet biztosítson, ahol a kollégák szívesen töltik a mindennapjaikat, és akár szakmai meetupok vagy a feltöltődésre vágyó munkatársak számára is megfelelő lehet. Minderről az arculatból kiemelt színek, impulzív terek, játékos formák gondoskodnak.

Még több képekért  kattints IDE!

 

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!