A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újabb IT-s cég választotta az M3 Business Centert

A CPI Hungary (korábban ABLON) M3 Business Center irodaházának új bérlője, a hazai és nemzetközi IT szektorban magas szakmai színvonalon és elismerten működő Fornax ICT.

A cég egy a Hungária körúti irodakomplexum B épületében lévő tágas, korszerű irodára vonatkozóan írt alá bérleti szerződést a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadó cég közreműködésével. A CPI épületeiben a 21. századi elvárásoknak megfelelő tágas, kényelmes, egyéni igényekre szabható irodák várják a bérlőket.

A FORNAX név a hazai és nemzetközi IT piacon már negyed évszázados múltra tekint vissza, a társaság 100 %-ban magyar tulajdonú informatikai vállalatcsoport. Az üzleti folyamatok optimalizálásával, infokommunikációs megoldásokkal, illetve alkalmazás-integrációval foglalkozó Fornax ICT sikereinek köszönhetően folyamatosan fejlődik, így munkáját új, a növekedés által igényelt nagyobb irodában folytatja, a tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen elérhető Hungária körúti gyűrű egyre népszerűbb irodakomplexumában.

„ Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepet játszott a jó ár-érték arány, a rugalmas kialakításhoz való hozzáállás és a forgalmas, de ugyanakkor nyugodt munkakörnyezet jó megközelíthetőséggel. Elvünk, hogy a cég teljesítményét a szervezet keretein belül dolgozó emberek teljesítménye határozza meg. Erre a Fornax ICT-nél kiemelt figyelmet fordítunk, ezért is volt számunkra fontos, hogy olyan irodahelyszínt tudjunk kollégáink számára biztosítani, amely élhető, csendes atmoszférájával elősegíti a minél magasabb színvonalú munkavégzést. A fentiek alapján esett választásunk az M3 Business Centerre.”- mondta el Nagy Zoltán a Fornax ICT Kft. ügyvezető igazgatója.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bérlőink között köszönthetjük a Fornax ICT-t. Sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött a zuglói projektünk kapcsán, hiszen az elmúlt egy évben 22%-kal nőtt a bérbeadás az M3 Business Center B épületében, mindez egy olyan irodai alpiacon, ahol az átlagnál több üresen álló irodahelység várja a bérlőket.” – nyilatkozta Lovro Adrienn, a CPI Hungary vezetője.

„Örülünk, hogy egy újabb tranzakcióval járulhattunk hozzá az M3 Business Center bérbeadottságának növekedéséhez.  Biztosak vagyunk benne, hogy minden igényt maximálisan kielégítve, az épület hosszú távon ad majd otthont a Fornax ICT-nek.”- tette hozzá David Johnston, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője.

Az étteremmel, nagyszámú parkolóhellyel rendelkező M3 Business Center az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a 1-es metró és a Városliget közelében található, így autóval és tömegközlekedési eszközzel egyaránt jól megközelíthető. Míg a korábban felújított „A” épület jól cellázható, hagyományosabb, 150-1000 négyzetméterig osztható irodaszintekkel rendelkezik, addig a 2008-ban átadott 6 emeletes „B” épület modern, világos, jól formálható nagy terei impozánsan tágas egyterű irodák kialakítására nyújt lehetőséget. A kettős fejlesztési koncepció következtében a két épület összességében sokrétű, komplex irodai elképzelések esetén is alternatívát nyújt azon cégek részére, akik forgalmas, de ugyanakkor nyugodt, élhető helyet keresnek irodájuk számára. Az M3 Business Center bérlői ismert cégek: az Interticket, a Creditexpress, a Groupama Garancia, a Brother International és az Öko Pannon.

A CPI Hungary (korábbi nevén Ablon) a CPI Group (Czech Property Investments) tagja. 2013-ban a CPI Group az Ablonon kívül megvette az Endurance ingatlanalapot is, és ezzel a Közép- és Kelet-Európa régió egyik legaktívabb fejlesztőjévé és befektetőjévé vált. A cégcsoport több mint 610.000 négyzetméter kiskereskedelmi területet, 407.000 négyzetméter irodaterületet, 17 (8.000 ággyal) hotelt és 212.000 négyzetméter ipari és raktárterületet kezel a régióban. Több mint 12.600 lakással a második legnagyobb lakossági ingatlanos cég Csehországban. A CPI a budapesti irodapiac egyik legnagyobb ingatlan befektetője, olyan ingatlanok tulajdonosa, mint a Gateway Office Park, a Business Center 99 (BC99), az Aréna Corner irodaház és a Budaörs Office Park (BOP).