A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Újabb magyar világsiker. Az NNG két irodát nyitott az USA-ban és Japánban

Az év első felében Detroitban és Tokióban is irodát nyitott az NNG. Bár a fejlesztés továbbra is Az Év Irodája győztes budapesti központban zajlik, fontos a helyi ügyfelek igényeinek gyors és pontos kiszolgálása, valamint a folyamatos kapcsolattartás – ez indokolja az új irodák megnyitását.

Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG vezérigazgatója, Balogh Péter elmondta: „Oda kell mennünk, ahol a vevők vannak. A lényegi fejlesztői munkát, ameddig csak lehet, Magyarországon kívánjuk tartani, de ahhoz, hogy partnereinkkel megfelelően tudjuk tartani a kapcsolatot, mindenképpen a közelükben kell lennünk. Frissen megnyílt amerikai és japán irodáink különösen fontosak ebből a szempontból, hiszen itt az üzletfejlesztés mellett technológiai szakemberek is dolgoznak, folyamatos kapcsolatban az itthoni kollégákkal.”

A Detroitban nyíló iroda az NNG észak-amerikai operációját fogja össze. Itt dolgoznak a cég helyi felsővezetői, valamint szakértői csoportjai, akik a sales és marketing munka mellett fejlesztői támogatást is tudnak majd biztosítani az amerikai ügyfeleknek. Az NNG észak-amerikai terjeszkedéséért a közel 20 éves iparági tapasztalattal rendelkező Jim Robnett felel. Az irodában jelenleg amerikai és magyar szakemberek vegyesen dolgoznak, a vállalat pedig további növekedésre számít, és jelenleg is keresnek további munkatársakat.

Az NNG második japán irodáját 2015 elején nyitotta meg Tokió belvárosában. A helyi csapat jelenleg 6 fős, de a tervek szerint év végéig megduplázzák a létszámot. Az NNG japán irodáinak tevékenységét Heisuke Ikeda fogja össze, aki szintén két évtizedes tapasztalattal érkezett a céghez. A vállalat szigetországi története egy japán beszállítói partnerrel és egy sikeresen végrehajtott autóipari projekttel kezdődött 2009-ben, amelynek köszönhetően 2011-ben megnyílhatott a nagoyai iroda.

A helyi piac sajátosságai miatt sarkalatos pont a navigációs szoftver testre szabása a régióra: az NNG zászlóshajójának számító iGO primo nextgen szoftver japán verziója 2015-ben érkezik, és körülbelül 40 különleges országspecifikus megoldást tartalmaz majd, mint például az osztott képernyős megjelenítés, vagy a telefonszám alapján történő cím megadás. Az NNG egyik legérdekesebb japán projektje a Mazda együttműködés, melynek keretein belül az új Mazda3 modelleken dolgozik a vállalat. Az együttműködésről esettanulmány videó is készült, ezt az NNG YouTube csatornáján nézhetik meg.

Az NNG budapesti fejlesztőközpontja még 2013-ban nyerte el az iroda.hu szervezésében évről évre megrendezett Az Év Irodája verseny fő díját, amelyről itt írtunk részletesen. A közel egy évtized alatt a navigációs szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő NNG 2012 októberében költözött a mintegy 400 munkatársának inspiráló munkakörnyezetet kínáló, óbudai épületegyüttesbe. Az impozáns központ ötvözi a nemzetközi autóipari vállalatvezetők fogadására alkalmas helyszínt az élhető és barátságos munkahellyel. Az Év Irodája cím odaítélése során a zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést, a designt és az alkalmazott kreatív megoldásokat is értékelte.

A 6300 m2 alapterületű irodaházban az NNG úgy alakította ki a munkaállomásokat és választotta a lehető legkényelmesebb irodai székeket és asztalokat, hogy minimális terhelés érje a dolgozókat. A nyugalomra vágyók az épületekben elhelyezett „zero gravity” masszázsszékekben pihenhetik ki magukat, vagy a játékszobában relaxálhatnak. A vállalat támogatja a kerékpáros munkába járást is: az épületben biciklitárolót alakítottak ki, melyhez szervizsarok, kényelmes öltöző és zuhanyzóblokk is társul. Nagy figyelmet fordítottak az inspiráló és otthonos közösségi terek kialakítására, a tervek a MádiLáncos Studio munkáját dicsérik.