A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újabb nagybérlő a Váci Greens irodaparkban

5.200 négyzetméter irodaterületet vesz bérbe az Intrum Justitia Zrt. a Váci Greens irodapark legújabb, „F” épületében. Az új bérlő érkezésével a 25.000 m2-es irodaház kiadottsága 7 hónappal az átadása előtt elérte a 60%-ot.

Az Intrum, a vezető európai kintlévőségkezelő cég magyarországi története során nem először vált székházat. A vállalat csapata az elmúlt pár évben több száz fővel bővült, ezáltal is megtartva magyarországi piacvezető szerepét. Többek között emiatt is fontossá vált, hogy olyan központba költözzenek, ahol elég hely van az új munkatársak számára, további bővülésre, valamint az ügyfelek fogadására.

„Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az eddigieknél is magasabb színvonalú, „A+” kategóriás, környezetbarát technológiával rendelkező és a legmagasabb fokú akadálymentességi szempontok szerint tervezett irodaépületbe helyezzük át székhelyünket” – fogalmazott Felfalusi Péter az Intrum Justitia Zrt. vezérigazgatója. „A Váci Greens „F” épület ideális választás számunkra, mert a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat képviseli, rugalmas, napfényes, teraszokkal is rendelkező, élhető tereket biztosít dolgozóink hatékony munkavégzéséhez.”

„Számunkra fontos volt, hogy munkavállalóink a lehető legmodernebb, legzöldebb, legergonomikusabb és egyúttal jól megközelíthető helyen dolgozhassanak, ahol a közelben és házon belül is lehetőség van számos szolgáltatás igénybevételére.” – tette hozzá Felfalusi Péter.

„Óriási büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy ismét egy rendkívül jelentős globális vállalat fektette bizalmát a Váci Greens-be, amely visszaigazolja számunkra, hogy az irodapiac fenntartható jövőjének megteremtése és megtartása érdekében tett környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseink szerint végzett tevékenységünk nagyon sikeres” – mondta Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

„A Váci Greens közel 80 000 m2-t magában foglaló első négy épülete 100%-os kihasználtsággal működik. A kivitelezés alatt álló további 50 000 m2-t kínáló E és F épület 2020 második és harmadik negyedévében kerül átadásra” – tette hozzá Püschl Nikolett, az Atenor fejlesztési és bérbeadási vezetője.

Az Atenor által fejlesztett, környezettudatos, ergonomikus Váci Greens megaprojekt, exkluzív irodákat kínál 130 000 négyzetméteren. Az irodapark hat épületből áll, melyek között hatalmas belső kert és sétálóutca, úgynevezett „piazza” teremt egyedi és inspiráló környezetet. Az irodakomplexum a mai kor bérlőinek, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódva ad otthont számos piacvezető nagyvállalatnak.

A tranzakció során a Bérlőt a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó képviselte.