A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újabb épülettel bővül az Office Garden Irodapark

Elindult az Office Garden IV irodaház építése. Az irodapark első három ütemének sikere után a fejlesztő, GRT Group úgy döntött, hogy elindítja a közel 20 000 négyzetméteres 4. fázis munkálatait. Az irodaház kizárólagos képviselője, ahogy a korábbi épületek esetében is, a Robertson Hungary. Az Office Garden IV várhatóan 2021 második negyedévében kerül átadásra.

A GRT Group elindította az Office Garden IV kivitelezési munkálatait. Az 5 ütemre tervezett Office Garden Irodapark a város egyik leglendületesebben fejlődő területén, a XI. kerületben helyezkedik el, a Szerémi út és a Hengermalom út által határolt tömbben. Az irodapark ’A’ kategóriás, modern minőségi irodákat kínál parkosított, zöld környezetben. Az Office Garden IV fő homlokzata közvetlenül a Szerémi útra fog nézni. A kivitelezés a bérlők által megszokott magas műszaki minőségben fog megvalósulni, az átlagosnál alacsonyabb üzemeltetési költséget kínálva.

A GRT Group kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, valamint az irodaterek és az épület hatékonyságára. A IV. fázis is teljesen földgázfüggetlen lesz, és ugyanúgy, mint a park korábbi épületei, megcélozza a LEED minősítés megszerzését. A közel 20 000 négyzetméteres 4. ütem, várhatóan 2021. második negyedévében fog elkészülni. A bérbeadásért, ahogyan a korábbi fázisok esetében is, a Robertson Hungary felel.

Nemcsak az Office Garden Irodapark, hanem a környezete is dinamikusan fejlődött az első fázis átadása óta eltelt időszakban. Az irodapark közvetlen környezetében bővült az elérhető szolgáltatások köre, egyre több étterem, kávézó és egyéb szolgáltatás található a környéken. A szomszédban elhelyezkedő Újbuda Center pedig mindennapi kényelmi szolgáltatásokat biztosít. A lokáció legfontosabb előnye, hogy az elmúlt évek infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően rendkívül jól megközelíthető a belváros, a város dél-pesti kerületei, a repülőtér és az M1/M7 autópályák is. A 4-es metró és az 1-es villamos lerövidítette az utazási időt az Office Garden és a város legfontosabb közlekedési csomópontjai között.

„Az Office Garden irodapark és a dél-budai alpiac is kiemelkedően népszerű az irodakeresők körében. 2018-ban a Váci út után Dél-Budán sikerült a legtöbb irodát bérbe adni. A bérlők részéről rendkívül erős az érdeklődés az új fejlesztések iránt, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2018-ban átadott fejlesztések 78%-a már az átadás előtt előbérlettel rendelkezett.  Ez az intenzív érdeklődés generálta az Office Garden IV indítását is, mivel a korábbi épületekben már nem maradt kiadható terület. A Robertson Hungary az első ütem indulása óta dolgozik az Office Garden bérbeadásán, kollégáink kívül-belül ismerik az irodaparkot, tisztában vannak a bérlők igényeivel és elvárásaival, a projektben rejlő lehetőségekkel – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.