A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Újabb Y-generációs munkahely! A British Telecom budapesti szolgáltató központja

A csaknem 1000 főt foglalkoztató British Telecom újabb területekkel bővítette budapesti szolgáltató központját. A közel 5000 m2-es bérlemény kialakításával további 15-20 %-os létszámbővítésre is sor kerülhet, ami bizonyítja, hogy az SSC-k számára Budapest továbbra is vonzó célpont.

A British Telecom a világ egyik vezető globális hálózati szolgáltatójaként több mint 170 országban és számos ipari ágazatban a legnagyobb cégek és kormányzati szervezetek ezreit szolgálja ki. A cég munkatársai több mint 3.000 nemzetközi ügyfelet látnak el hazánkból – többek között az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi, illetve az üzleti adminisztrációs és támogató szolgáltatások területén. Az elsősorban a nagy teljesítményű hálózati- és felhő alapú szolgáltatásokat kínáló multinacionális vállalat hazai központjában az alkalmazottak több mint 90 %-a magyar, és többnyire felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, átlagéletkoruk pedig 30 év alatt van. Vagyis a British Telecom hazai szolgáltató központja a fiatal, Y-generációs értelmiségiek tipikus munkahelye.

A cég 1999 óta van jelen Magyarországon, és 2008-ban alakította ki európai szolgáltató központját Budapesten és Debrecenben. 2013-ban kibővítették a fővárosi irodájukat, így immár 5000 négyzetméternyi irodaterületet bérelnek az IP-West Irodaházban a Budafoki úton. A munkaszervezet létszáma nemrég elérte az ezer főt, és a tervek szerint a következő 12 hónapban további 150-200 magasan képzett munkatársat kívánnak alkalmazni, amely szintén igazolja, hogy a magyar főváros továbbra is az SSC-vállalatok egyik kedvenc helyszíne. Jelenlegi adatok szerint a nemzetközi nagyvállalatok közel 80 szolgáltató központot működtetnek hazánkban és mintegy 30 ezer munkavállalót alkalmaznak.

A korábbi és az újonnan megvalósított budapesti irodaterületek kivitelezése a FIT-OUT International Kft. érdeme. 2013-ban pedig a 2800 négyzetméteres bővítéssel gyakorlatilag a duplájára nőtt a vállalat irodaterülete. „A British Telecommal évek óta kiváló szakmai kapcsolatot ápolunk, amelynek eredménye ez az igazán nemzetközi szintű iroda. Mi a jövőben is igyekszünk pontos és alázatos munkával kiszolgálni a globális szolgáltató igényeit. Szeretném méltatni a British Telecom műszaki irányítását, szakmai vezetését, profizmusát, amely jól illeszkedik cégünk filozófiájához, így a munkavégzés hatékonysága és a végeredmény mindenki számára sikertörténet!” – mondja Pálffy András, a FIT-OUT International Kft. ügyvezető igazgatója.

A szolgáltató központok munkafilozófiájának és az Y-generáció igényeinek megfelelően a hatalmas iroda a nagyteres koncepcióra épül, ahol a munkaállomás-csoportokat egy transzparens térben helyezték el, amelyeket közösségi-rekreációs helyiségek egészítenek ki, illetve egyes funkciókat üvegpanelekkel illesztettek a nyitott térbe, hogy az átláthatóság és letisztult formavilág ne szenvedjen csorbát.