A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Jöhetnek a zsenik! A LogMeIn új innovációs laborjában jártunk az Andrássyn

A LogMein budapesti fejlesztőközpontjában vadonatúj innovációs labort alakítottak ki, hogy a kreativitás még inkább előtérbe kerüljön. Mindeközben két szinten megújultak az irodaterek is, hogy trendi dizájnnal fogadják a munkatársakat.

A LogMeIn budapesti központjában az Andrássy Palace-ban új innovatív labort alakítottak ki és újraterveztek két nagyobb irodateret is. A 12 éve sikeresen működő startup cég még anno Magyarországon alakította ki fejlesztő központját, míg az adminisztrációs székhelyük Bostonban található. A hazai irodájukat az Andrássy Palace-ban rendezték be, ahol a századfordulós gyönyörű épülethez Egeraat holland építész tervezett egy üveghomlokzatos szárnyat, így a két ingatlanrész különleges egyveleget alkot. Az irodablog.hu már bemutatta a startup cég különleges irodáját, amelynek egyik igazi koronája a legfelső szinten található multifunkcionális tér, ahol játszani, relaxálni, meetingelni, ötletelni vagy éppen közösséget építeni egyaránt lehet.

A cég folyamatos növekedésének köszönhetően a Paulay Ede utcai szárnyban a földszinten egy innovációs labor kialakítására kapott megbízást Matisz Alíz enteriőrtervező, majd a földszinti és első emeleti irodatereket is megújították és újratervezték. A technológiai vállalatoknál ma már egyre divatosabb innovációs laborokat kialakítani, ahol a kollaborációra helyeződik a hangsúly, hiszen a sokszínű és mobilis munkakörnyezetben inspirálóbb új ötleteken agyalni. A nagybetűs kollaboráció során az információt hatékonyabban megosztják a munkatársak között, miközben az ügyfelekkel is intenzívebb kapcsolat alakulhat ki. Az új térrel valójában tehermentesítették a legfelső szinti közösségi teret, amelynek fő funkciója a relaxáció és a játék maradt, míg a közösségépítő események és a kreatív kollaboráció immár leköltözött az innovációs laborba, ahol kezdő startupokat, fiatalokat is várnak, hátha esetleg belőlük kerül ki az új LogMeIn-munkatárs.

Maga a labor egy hatalmas nyitott tér, ahol a legkülönbözőbb mobíliákat helyezték el, miközben jobbról három tárgyaló szegélyezi a közösségi teret, hátul pedig egy konyha-étkező szolgálja a munkatársak igényeit. Matisz Alíz elmondása szerint nem egy játszóteret akartak kialakítani, hanem valóban gyakorlatias teret hoztak létre. Előzetesen a cég munkatársaiból tesztcsapatot állítottak össze, akik segítették a tervezőket, hogy milyen típusú munkakörnyezet formálódjon, hogyan szeretnének ülni satöbbi. Végül egy derűs, világos, kényelmes, mobilizálható innovációs labort alakítottak ki, amelyhez a Vitra-dizájn nagyszerűen illeszkedik, hiszen ezek a bútorok organikus formavilággal rendelkeznek, miközben a textíliáik is illenek az atmoszférához.

Felkapaszkodtunk a felsőbb szintekre is, míg a földszinten 45 fős, addig az első emeleten kábé 20 fős munkatereket újítottak meg a nagyteres koncepció jegyében. A kialakítást nehezítette, hogy az épület technikai feltételei megérnének egy felújítást, ráadásul az egyes szinteken eltérő belmagassággal találkozhatunk, illetve számos válaszfalat kellett lebontani, hogy a sötét kis szobákból egy világos és élhető open space formálódjon. Számos növényt helyeztek el a legkülönbözőbb helyeken, így egy üde, már-már oázis hangulatot érzékelhetünk magunk körül, miközben egy lecsendesített, élénk színű munkakörnyezet jött létre. Csupán a határoló falaknál alakítottak ki vezetői cellás szobákat, azonban ezeket is üvegpanelekkel választották le, hogy a transzparenciát megőrizzék, illetve a természetes fény akadálytalanul áramolhasson a belső terekbe is.

Az ergonómia jegyében állítható magasságú asztaloknál dolgoznak az alkalmazottak, amelyek alján még akusztikai panelek is találhatók, valamint a képernyő mögötti terület is takarva van, így a lehetőségekhez mérten viszonylag elszeparált munkaállomások jöttek létre az egyterű irodában. Na meg persze a monotóniát kerülve állva és ülve is pötyöghetnek a kollégák, ha úgy tartja kedvük. Az asztalokhoz csatlakozó konténerek egyszerre tároló és ülő funkcióval is bírnak. A hatalmas térben kisebb, különleges dizájnelemekkel tarkított kommunikációs szigeteket rendeztek be, ahol gyors informális meetingre is összeülhetnek a kollégák. Még akár ufókat is vendégül láthatnak abban a két különleges, rikító piros fotelben, amelyek félig-meddig kagylót formálnak.

Ha tovább korzózunk, akkor néha egy kutyába botlunk, amint épp a gazdája mellett liheg, amott egy cápalufi szárnyal, és a körkörös fali grafikák is jojóznak a szemünkkel. Különleges kedvenc az ún. Vitra-sátor, ahol egy olyan félig fedett helyiséget alakítottak ki, amely alatt még nyugodtabban dolgozhatnak a munkatársak. De ha valaki még elmélyültebb relaxra készül, akkor rendelkezésére áll az alvószoba, ahol kényelmes babzsákokon elmélkedhet az élet és a cég nagy dolgairól. A mennyezeti dekorok Nyilas Kálmán formatervezőt dicsérik, aki betonlámpáiról vált híressé. Szintén az első emeleten alakították ki egy csapatmunkára alkalmas közösségi tér különféle mobíliákkal, amely ötletgazdag meetingek házigazdájaként fogadja a munkatársakat. Összességében egy laza, kötetlen hangulat fogadja a kollégákat, akik lazulhatnak, gerincbántalom nélkül dolgozhatnak, dzsungelben sétálhatnak, és ha úgy szottyan kedvük, akkor pedig feltalálhatják az örökmozgót is.

Korábban bár bemutattuk a LogMeIn hazai fejlesztőközpontját, arról itt olvashatunk.

A bostoni irodát pedig itt mutattuk be.