A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újjászületett az EMKE - Modern irodaház és zöld sziget a Rákóczi úton

Budapest ikonikus irodaháza, az AEW Europe ingatlankezelésében lévő EMKE, az utóbbi néhány hónapban hatalmas átalakuláson ment át: belső terei és műszaki rendszerei 21. századi irodabérlők igényei szerint újultak meg.

Az 1995-ben átadott épület emblematikus státuszát a LAB5 architects, Budapest egyik legjobb építész irodájának tervezői, egy renovációs projekt során újraértelmezték, az épületben tágas, könnyen áttekinthető, transzparens terek nyíltak meg - ezeknek az átalakításoknak és az üvegfelületek alkalmazásának köszönhetően a belső teret beragyogja a természetes fény. A legszembetűnőbb változás az átriumban tapasztalható: letisztult, modern formái, impozáns üvegliftjei megkapó látvánnyal szolgálnak a látogatók számára. Egyedülálló építészeti megoldásai kiemelik az új EMKE-t Budapest modern irodaházainak sorából.

Az átrium leglátványosabb eleme ugyanis a három élő fa, valamint a rengeteg zöldellő növénysziget, amelyek a természet frissességét hozzák be a város szürkeségébe. A tervezésért felelős LAB5 architects vezetője, Dobos András kifejtette:“Kezdetektől alapkoncepciót jelentett a zöld felületek és az organikus elemek beillesztése, szemben a belsőépítészeti részletek hangsúlyozásával – az erdők hangulatát idéző megoldások egytől egyig a kellemes atmoszféra és az inspiráló munkakörnyezet megteremtését szolgálták.”

A tér átalakításánál az ingatlankezelőkés tervezők - a természet beemelése mellett - nem csak az elegancia, de a praktikum alapelveit is szem előtt tartották, ennek nyomán született újjá a recepciós tér, ahol a pult középpontba helyezése még hatékonyabb működést eredményez, valamint így jött létre az épület belsejéből és az utcafront felől egyaránt megközelíthető, kellemes, nyugalmas hangulatú kávézó. A gépészeti rendszer átalakításában a sorvezetőt a környezettudatosság, a fenntarthatóság valamint a bérlői komfort jelentette, így az EMKE mostantól nem csak ideális munkakörnyezetként, de energiatakarékos irodaházként is kifogástalanul működik. A renovációs program célját az AEW Europetól, az EMKE ingatlankezelésével megbízott Hancz Anita a következőképpen foglalta össze: “Az épület irodaházként történő több, mint 15 éves működése során az első jelentősebb átalakítást most végeztük el, de úgy gondoljuk, megéri a belső környezeti változás. Fontos számunkra a hosszú távú beruházás, azt szeretnénk, hogy aki az épületbe látogat, egy egészen más világgal szembesüljön. Úgy gondoljuk, az épület változásai, a modern irodaházba behozott természet az egész környék rehabilitációját elősegítheti.” Budapest régi-új irodaháza, az EMKE, átalakulásával tehát nem csak jelenlegi és leendő bérlőinek, de a Blaha Lujza tér és vonzáskörzete számára is lehetőségét kínál az előremutató újrakezdésre.