A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Jól megy a CA IMMO-nak. Jelentős tranzakciók az iroda- és raktárpiacon

Az elmúlt időszakban közel 6000 négyzetméteren történtek hosszabbítások; több mint 600 m²-en bővülések és összesen 800 m²-re kötöttek új bérleti szerződéseket a CA IMMO irodaházaiban, illetve az Aerozone logisztikai parkban.

Az R70 irodaházba költözik az IDBC Creative Solution Kft. működésfejlesztési és CRM piacon dolgozó tanácsadó, informatikai és IT erőforrás outsourcing cég;  modern és fiatalos irodát alakítottak ki, 360 m²-t bérelnek majd áprilistól. Az Infopark A új bérlője az AutSoft Kft. szoftverfejlesztő cég, akik közel 300 nm-re kötöttek bérleti szerződést és hosszú távra kötelezték el magukat. A Canada Square is új bérlőt köszönthet; a vállalat egy teljes szintre  írt alá hosszú távra, és márciusban birtokba is vették új irodájukat.

Emellett a Capital Square irodaházban több sikeres tárgyalási folyamatot sikerült lezárni: a CBS Property ingatlanpiaci szereplő 200 nm-re hosszabbított; az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe pedig közel 2000 nm-en hosszabbított hosszútávra az irodaházban. A bérlőt a JLL képviselte. A Bridgestone is meg hosszabbította 200 nm-es bérleményének bérleti időtartamát. A City Gate irodaházban pedig egy pénzügyi cég hosszabbított közel 200 nm-re. A Capital Square-ben bővült egy dinamikusan növekvő IT cég is további 800 m2-el, míg egy technológia tanácsadó közel 300 nm-el. Az IP Westben pedig egy irodabútorokat forgalmazó cég a hosszabbítás mellett bővült is.

Hosszabbítások az Aerozone logisztikai parkban

Több cég is a maradás mellett döntött: az Interturbine vegyi nagykereskedő meghosszabbította 120 nm-es irodaterületét. A GSP Global Servíz Kft. szállítmányozó cég és két logisztikai cég pedig összesen 200 nm irodaterületre hosszabbított a parkban hosszútávra. A Jusec Biztonsági Szolgáltató Kft. szintén meghosszabbította 250 nm irodaterületre vonatkozó szerződését, és további három évre kötelezte el magát a logisztikai park mellett.

Egy logisztikai cég mind a raktár- mind az irodaterületére meghosszabbította szerződését mindösszesen több mint 800 nm-re és több évre döntött a maradás mellett. Egy magát felfedni nem kívánó vállalkozás több mint 3500 nm-es ratárterületének bérlésére vonatkozóan írta alá a hosszabbításra szóló megállapodást. Egy gépjárműgyártó cég raktár- és irodaterületére közel 1000 nm-en hosszabbított és bővítette irodaterületét.