A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Újra indul Az Év Irodája verseny! Már lehet nevezni!

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg Az Év Irodája versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A  nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni november 30-ig. Az eredményhirdetésre a szokásoknak megfelelően 2016 február elején a nagyszabású Díjátadó Gálán kerül sor. A győzteseket a közönségszavazatokat figyelembe véve rangos szakmai zsűri választja ki.

Az iroda.hu csoport idén már hatodik alkalommal szervezi meg Az Év Irodája versenyt és a Díjátadó Gálát, amely a hazai ingatlanpiac egyik legjelentősebb megmérettetése és rendezvénye. Az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny győztesei és helyezettjei referenciaként tekintenek díjaikra, a nagy számú és igényes pályázat jelzi, hogy a hazai munkakultúra és irodapiac nagykorúvá vált, hazánkban is világszínvonalú értékek születnek, amelyeket mindannyiunknak meg kell ismerni. 

Igazi presztízzsé vált indulni a pályázaton, amely maga a trend, a igazodási pont a szakma számára, és amely összeköti Magyarországot a nagyvilággal. Az Év Irodája nem csak a jelen és a jövő ingatlanpiacát mutatja meg, hanem a szakma történetének fontos részévé is vált, hiszen a résztvevőkön keresztül látható: hogyan fejlődik a hazai ingatlanszektor, az irodapiac, az irodatervezés és fit-out – utóbbiak együttesen már professzionális iparággá nőtték ki magukat.

Idén hét kategóriában indulhatnak a versenyzők, amelyből háromban már lakóprojektet is lehet nevezni (Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Tervezett Projektje, Az Év Legzöldebb Projektje). Köszönhetően a pozitív ingatlanpiaci hangulatnak új kategóriának az idén Az Év Tervezett Projektje lépett be, előrevetítve és támogatva az új fejlesztések megindulását.

A hét meghirdetett kategória a következő:

Az Év Irodája

Az Év Irodaháza Bérlői Díj

Az Év Új Ingatlanfejlesztése

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Legzöldebb Projektje

Az Év Üzemeltető Cége

Az Év Ingatlanpiaci személyisége

A verseny a gyakorlatban megvalósuló irodákat, irodaházakat, a zöld projekteket és ingatlanterveket, valamint a nyugati munkakultúrák hazai elterjedését egyaránt bemutatja. Egyre több egészséges, ergonomikus, kényelmes és környezettudatos munkahely jön létre, amelyek növelik a hazai cégek és a globális vállalatok itthoni irodáinak versenyképességét, termelékenységét, vonzzák a szakembereket a világ minden tájáról, és nem utolsó sorban – főként – Budapest számára biztosítanak egyre nagyobb presztízst.

A verseny tisztaságáért, lebonyolításáért, a pályázatok előkészítéséért, a semleges szakmai zsűri kiválasztásáért az Arkon Zrt. vállal felelősséget, amely 2015 elején felvásárolta az iroda.hu csoportot. “A kereskedelmi ingatlanpiacon immár 10 éve  tevékenykedő iroda.hu – mint vezető szakmai portál – kiemelten fontosnak tartotta az elmúlt években, hogy a válság ellenére is folyamatosan megrendezze az egyik legfontosabb szakmai megmérettetést és gálát, értékelje a teljesítményeket, az irodaházakat, az innovatív irodákat, a cégeket és a piacon dolgozó szakembereket" – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport vezetője, aki a verseny ötletgazdája és védnöke is.

A nevezési folyamat szeptember 21-én indult el, a versenyre a www.azevirodaja.hu oldalon lehet jelentkezni november 30-ig. A Díjátadó Gálára 2016 februárjában kerül sor.

További információk a www.azevirodaja.hu oldalon, vagy az alábbi elérhetőségeken: Hange-Gyulay Diána, hange-gyulay.diana@arkon.hu, +36 (1) 237-2065, +36 30 206 9825.

 

Céginformációk

Az iroda.hu csoport a hazai kereskedelmi ingatlanpiac vezető médiacsoportja, amely számos portált működtet (többek között az iroda.hu-t, a realista.hu-t, a retail.hu-t, a raktar.hu-t, az irodablog.hu-t); minden évben 30 ezer példányban megjelenteti a prémiumkategóriás Ingatlan Évkönyvet; valamint immár hagyományos jelleggel megrendezi Az Év Irodája versenyt és a Díjátadó Gálát.  Az eseménysorozat a hazai ingatlanszakma valódi ünnepévé nőtte ki magát, a díjátadó gálán legutóbb több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. Az iroda.hu csoportot idén januárban az Arkon Zrt. vásárolta meg, amely megfelelő szakmai és financiális hátteret biztosít a piacvezető szerep megőrzéséhez és a szolgáltatások további fejlesztéséhez.