A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ők nyertek idén Az Év Irodája versenyen!

2015. február 5-én ötödik alkalommal került megrendezésre „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki.

A Budapest Music Centerben megrendezett V. Díjátadó Gála ismét rekordot döntött, hiszen minden várakozást felülmúlva a hazai ingatlanpiac legjelentősebb rendezvényén több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. Idén a neves szakemberekből álló zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki, hiszen az egyes kategóriák győztesei mellett „Az Év Irodája Különdíj” is gazdára talált. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

A szakmai zsűri tagjai voltak: Finta Sándor, Budapest főépítésze (elnök); Dr. Német Edit, a BME egyetemi adjunktusa; Csoma András, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, a RICS Magyarország elnökségének tagja; Dr. Árendás Gergely, a Hunguest Vagyonkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója; Barta Zsombor MRICS, a HUGBC alelnöke, a Sentient csoport Fenntarthatósági üzletág igazgatója, Dr. Hajnal István FRICS, a Biggeorge's NV Zrt. vezérigazgatója; Baross Pál, a Középeurópai Egyetem (CEU) ingatlanfejlesztési igazgatója és Németh Tamás, az IseeQ egyik alapítója.

Győztesek:

Az Év Irodája 2014: Dentsu Aegis Network Hungary

Az Év Design Irodája 2014: Viacom

Az Év Irodája 2014 Különdíj: Nitrogénművek Zrt.

Az Év Coworking Irodája 2014: LOFFICE Coworking

Az Év Irodaháza 2014 Közönségdíj: Bank Center

Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2014: Eiffel Palace

Az Év Legzöldebb Projektje 2014: Eiffel Palace

Az Év Üzemeltető Cége 2014: Future FM Zrt.

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége 2014: Scheer Sándor, Market Zrt.

A verseny címadó kategóriájában összesen 29 cég nevezte be új irodáját, végül a nívós mezőnyben 2015-ben „Az Év Irodája” a Dentsu Aegis Network Hungary munkahelye lett. „Az Év Design Irodája” kategória győztese a Viacom, míg a Nitrogénművek Zrt. irodája különdíjban részesült. A közösségi munkahelyek immár másodszor versenyeztek „Az Év Coworking Irodája” címért, ahol a LOFFICE Coworking lett a befutó, míg „Az Év Irodaháza Közönségdíj” győzteséről, a Bank Centerről ismét a szavazó bérlők dönthettek.

„Az Év Új Ingatlanfejlesztése” és „Az Év Legzöldebb projektje” címet ezúttal ugyanaz az ingatlanfejlesztés, azaz az Eiffel Palace érdemelte ki, amely korábban már mind a BREEAM, mind a LEED rendszerben kiemelkedő minősítést kapott, és a műemléki felújítás egyik példamutató megvalósításaként vált ismerté. „Az Év Üzemeltető Cége” díj ismét egy új győztest – a Future FM Zrt.-t – köszönthetett a verseny története során, míg „Az Év Ingatlanpiaci Személyisége” a hazai ingatlanfejlesztési piac emblematikus szereplője, Scheer Sándor lett, akinek tevékenysége a Market Zrt. élén immár évtizedek óta meghatározó Magyarországon.

„Nagyon örülök, hogy immár ötödik éve rendezhetjük meg Az Év Irodája verseny nagy sikerű Díjátadó Gáláját, ahol sokan már régi ismerőseink, visszajáró vendégeink, hiszen a magyar ingatlanpiac valójában egy nagy család, ahol nekünk a magas minőséggel kell bizonyítanunk az értékeinket a nagyvilág előtt. A versenyen az elmúlt években indult pályázatokat látva elmondhatjuk, hogy valóban világszínvonalú projekteket, irodákat, ingatlanokat, szakembereket, cégeket ismerhettünk meg. Ami külön öröm számomra, hogy folyamatosan fejlődünk, hiszen egyre többen indulnak az egyes kategóriákban. Idén nyolc kategóriában kilenc díjat osztottunk ki, és minden évben hihetetlenül nehéz dolga volt zsűrinek, most sem volt ez másként, mert szinte valamennyi résztvevő megérdemelne egy díjat. De akik most itt nem nyertek, valójában ők is győztesek, hiszen a széles közvélemény is elismeri teljesítményüket” – mondta Kalmár Zoltán, az Arkon Zrt. üzletágvezetője.

"A versenyen igen erős volt a mezőny. Az épületek szinte mindegyikére igaz, hogy a fejlesztők nemcsak jól értékesíthető épületeket akartak létrehozni, hanem a fellépő igényekre komplex megoldást kerestek. Így a magas építészeti színvonal és a gazdaságos üzemeltetésre vonatkozó törekvés a benyújtott pályaművek döntő többségére jellemző volt, ami mindenféleképpen optimizmusra adhat okot. Pozitív volt azt is látni, hogy mennyire fontos volt az ergonomikus és kényelmes terek létrehozása, a közösségi funkciók kialakítása, a rugalmas térstruktúra megteremtése, valamint az épületek környezetének rendezése" - összegezte a tapasztalatait Finta Sándor, Budapest főépítésze, a szakmai zsűri elnöke.

A versenyt immár ötödik alkalommal szervező iroda.hu csoportot idén felvásárolta az ingatlan.comot is működtető Arkon Zrt. 

A verseny támogatói: Cothec, Decorfloor, Konica Minolta, Nespresso, Streamnet. Szakmai támogatók: BRF, HuGBC, LEO, MATISZ, RICS. Médiatámogatók: Épinfo, epiteszforum.hu, épülettár.hu, FŐVÁROSI BLOG, Magyar Építéstechnika, napi.hu, napigazdasag.hu, PIAC&PROFIT.

+++

A realista.hu interjúja itt olvasható Finta Sándorral, Budapest főépítészével, a zsűri elnökével.