A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Kihirdették Az Év Irodája verseny győzteseit

A Várkert Bazárban február 2-án megrendezett VII. Az Év Irodája Díjátadó Gálán kihirdették a verseny győzteseit. A nevezések száma minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen 136 pályázat érkezett a versenyre. A zsűri kilenc kategóriában tizennégy díjat osztott ki 430 ingatlanpiaci szakember jelenlétében. 

A hetedik alkalommal megrendezett „Az Év Irodája” verseny idén minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen a kilenc kategóriában összesen 136 nevezés érkezett. A névadó kategóriában különösen nagy verseny zajlott, hiszen 62 iroda indult, amelyek a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégeket képviselték Budapesten és vidéken. A Díjátadó Gálán pedig – minden eddiginél több – 430 ingatlanpiaci szakember vett részt a Várkert Bazárban, amely első alkalommal adott otthont az illusztris rendezvénynek. Az értékelés a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

Az Év Irodája verseny névadó kategóriájában minden évben megjelennek az aktuális trendek, amelyek meghatározzák és alakítják az irodatervezési piacot. Idén a well-being és a munkáltatói márkaépítés már egyre hangsúlyosabb szerepet játszott az új irodák kialakítása során, miközben az elmúlt években megszokott világszínvonalat is tartani tudta a magyar irodapiac. A környezettudatos vállalati stratégiák fókuszában az emberközpontú munkakultúra áll, miközben az újabb generációk igényeit maximálisan kielégítik. Ma már a digitalizáció vívmányai jelentős mértékben meghatározzák a munkafolyamatokat és az irodatervezést, mindemellett az elmúlt évben átadott, illetve felújított irodaházak is egyre inkább személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak.

A verseny az új irodák bemutatása mellett a magyar ingatlanpiac aktuális állapotának is kiváló látlelete. A nagyközönség számára kézzel foghatóvá válik, hogy a fejlesztők milyen új értékeket teremtettek, milyen új fenntartható és emberközpontú épületeket emeltek, és milyen új projektek megvalósulását várhatjuk a közeljövőben. Igazán örömteli látni, hogy minden ingatlanpiaci szegmensben világszínvonalú épületek jönnek létre, a bérlők és a lakók elvárásainak is köszönhetően egy virágzó és minőségi magyar ingatlanpiac fejlődését követhetjük nyomon.

Természetesen a magas színvonalú szakmai munkához elengedhetetlen a kvalifikált, nemzetközileg elismert szakemberek jelenléte és tevékenysége, akik büszkék lehetnek a hazai ingatlanpiac eredményeire. Legyenek azok a szakemberek az ingatlanpiac bármely tevékenységi körében – fejlesztés, ingatlankezelés, bérlőképviselet stb. –, mindannyian együttesen járulnak hozzá, hogy a magyar épített örökség méltóképpen gazdagodjon a jelen korszerű ingatlanjaival.

A győztesek

Az Év Irodája: Food Base

Az Év Irodája Nagyvállalat kategória: Dealogic City

Az Év Design Irodája: Gabor Miklos Szoke Studio

Az Év Irodája Különdíj: A66

Az Év Coworking Irodája: Impact Hub

Az Év Irodaháza Bérlői Díj: Roosevelt irodaház

Az Év Új Ingatlanfejlesztése: Váci 1

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje: Budapest One Business Park

Az Év Tervezett Lakó Projektje: Elite Park

Az Év Tervezett Projektje – Vegyes Funkció: Szervita Square

Az Év Legzöldebb Projektje: Nordic Light irodaház

Az Év Facility Management Cége: Dome Facility Services Group

Az Év Property Management Cége: Cushman & Wakefield

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége: Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója

„Idén első alkalommal rendeztük meg a Díjátadó Gálát a Várkert Bazár csodálatos komplexumában. Az új reprezentatív helyszín is jelzi, hogy Az Év Irodája verseny és Díjátadó Gála egyértelműen az ország első számú ingatlanpiaci eseménye, hiszen szimbolikus jelentőséggel bír, hogy Magyarország történelmi központjában adhattuk át a díjakat, ahol minden várakozásunkat felülmúlóan 430 szakemberrel együtt ünnepelhettük a győzteseket. Arra törekedtünk idén is, hogy a verseny teljeskörű, etikus és hatékony legyen, amely biztosította a transzparenciát és a hitelességet” – mondta Kalmár Zoltán, az ingatlan.com csoport értékesítési vezetője, Az Év Irodája verseny fő védnöke.

Majd hozzátette: ”a Várkert Bazár azt a nagyon fontos üzenetet közvetíti a szakma számára, amit mi is teljes mellszélességgel képviselünk, hogy a múlt értekeit megőrizve kell új értékeket teremtenünk, vagyis arra kell törekednünk, hogy a jövő nemzedéke úgy csodálja majd a jelen új produktumait, ahogy mi csodáljuk Ybl Miklós remekművét, a Várkert Bazárt”. 

A szakmai zsűri tagjai voltak: Dr. Németh Edit, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese; Bachmann Bálint DLA, Ybl-díjas építész, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának dékánja; Koós Pál formatervező művész, a MOME Intézetigazgatója; Kovács Péter, az IseeQ, a Global Startup Awards és a xLaboratories társalapítója; Barta Zsombor BREEAM International minősítő, a Sentient Group fenntarthatósági igazgatója; Mikó Zoltán, a BME Műszaki Kancellár-helyettese; Schmidt József, a Future FM vezérigazgató-helyettese, a LEO elnöke; Ongjerth Richárd, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökségi tagja; Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója; Csuhay Borbála MRICS, a Property Market értékesítési és vagyonkezelési igazgatója. Főtámogató: Lohn Ügyvédi Iroda. Támogatók: BRAGA, DAIKIN, NESPRESSO, DekoRatio Branding & Design Studio.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.