A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Klikkelj most! Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen

Elindult a közönségszavazás, az Év Irodája verseny pályázóira már mind a nyolc kategóriában lehet szavazni a www.azevirodaja.hu oldalon. Szebbnél szebb irodák, épületek, projektek, profi cégek és szakemberek. Ismerjük meg őket!

Az iroda.hu csoport immár hagyományos versenye idén is a hazai ingatlanpiac látványos seregszemléje, amely 2014 eredményeit mutatja be a nagyközönség számára. Az Év Irodája verseny nyolc kategóriájában ismét nagy számú pályázat érkezett, vagyis a magyar ingatlanpiacot az idei év is megmozgatta, bizonyítva, hogy a válság utáni lassú fellendülés már most újabb értékekkel gazdagította a szakmát. A www.azevirodaja.hu honlapra látogatók új irodákra, közösségi munkahelyekre, ingatlanfejlesztésekre, zöld projektekre, üzemeltető cégekre és ingatlanpiaci szakemberekre voksolhatnak. Nézzük meg a legújabb innovatív megoldásokat, kialakításokat, projekteket, hogy ne csak a pályázók nyerhessenek, hanem mi is újabb élményekkel gazdagodhassunk!

A névadó Az Év Irodája kategóriában ismét izgalmas vetélkedésnek lehetünk a szemtanúi, nem irigyeljük a zsűrit sem, hiszen a legkülönbözőbb profilú hazai és nemzetközi cégek mutatják be munkahelyeiket, amelyek stílusa és filozófiája a startup értékvilágtól kezdve a globális munkakultúrákig a belsőépítészeti és kialakítási trendek széles választékát vonultatja fel. Különböző színek, formák, megoldások, amelyek közös nevezője az igényesség, a sokszínűség és az optimista jövőkép. Mindemellett a legújabb projektek és zöld fejlesztések, a legnépszerűbb irodaházak, és az üzemeltető cégek is a nagybetűs porondra lépnek.

A szervezők minden évben meglepetésként élik meg, hogy a korábbi eredményeket is túl lehet szárnyalni, még mindig van hová fejlődni. Úgy tűnik, hogy a határ a csillagos ég! Jöjjön velünk erre a csodálatos utazásra, ahol hazánk új értékei bemutatkoznak.

A nyolc kategória jelöltjeit itt tekintheti meg:

Az Év Irodája 2014
Az Év Design Irodája 2014
Az Év Coworking Irodája 2014
Az Év Irodaháza Közönségdíj 2014
Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2014
Az Év Legzöldebb Projektje 2014
Az Év Üzemeltető Cége 2014
Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

2015. január 20-ig lehet szavazni a www.azevirodaja.hu oldalon, közvetlenül a Jelöltek adatlapján. Bár a verseny győzteseit a szakmai zsűri nevezi meg, a közönségszavazás fontos tényező a végső sorrend kialakításában. A verseny szakmai támogató szervezetei a HuGBC, az RICS, a LEO, a MATISZ és a BRF.

Az iroda.hu V. Díjátadó Gála 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben kerül megrendezésre.