A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Költöznek az M3 Business Centerbe

Az M3 Business Centerbe néhány hete beköltözött Brother International Hungary Kft. után a napokban a Straumann GmbH Magyarországi Fióktelepe költözik az irodakomplexum frissen felújított A épületébe

A novemberben újabb épülettel bővített irodaház-komplexum így tovább növelte kiadottságát. Az irodapiaci aktivitás csökkenés ellenére az irodák iránt folyamatos az érdeklődés, a tulajdonos, az ABLON cégcsoport több potenciális bérlővel is tárgyalásokat folytat. 

Az ABLON cégcsoport egyike a vezető ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégeknek Budapesten, továbbá Prágában, Bukarestben és Varsóban is meghatározó jelenléttel bír. Magyarországi referenciái között megemlíthetjük a Gateway Office Park, Business Center 99, Business Center 30 irodaházakat, az Airport City Logisztikai Parkot valamint, a Buy-Way bevásárlóparkokat. 

Az M3 Business Center az M3-as autópálya bevezető szakaszától szinte karnyújtásnyira, a 1-es metróvonal közelében található, így autóval és tömegközlekedési eszközzel egyaránt jól megközelíthető. További vonzerőt jelent a bérlők számára Zugló és a Városliget valamint a diplomáciai negyed közelsége. Az irodakomplexum ?A? épülete korábban a Vegyépszer székháza volt, melyet az ABLON csoport először 2000-ben, majd 2008-ban felújított. A projekt nagy sikert aratott, amelyre alapozva a cég útjára indította a projekt II. ütemét, a ?B? épületet, mely tavaly év végén készült el. Az ?A? irodaépület 8 emeleten 9.600 m2 bérelhető területtel, a 6 emeletes ?B? épület 8.400 m2 bérelhető területtel áll a leendő bérlők rendelkezésére. Az épületben már most olyan ismert cégek találták meg székhelyüket, mint a Samas, a Creditexpress vagy az Öko Pannon. 

A bazeli székhelyű Straumann cég a világ egyik piacvezető fogászati implantátumokat, helyreállító és regeneráló termékeket gyártó cége.  A gyártás mellett több mint fél évszázada kutatással és fejlesztéssel is foglalkozik együttműködve a világ legnevesebb klinikáival, kutatóintézeteivel és egyetemeivel.
A cég több mint 25 országban van jelen, ahol összesen több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat, termékei több mint 60 országban elérhetőek.