A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Komoly repertoárral száll ringbe a Spaces Az Év Irodája címért

Az IWG égisze alatt működő irodakomplexumok száma idén két Spaces és egy Regus egységgel bővült a magyar piacon.

Mindkét Spaces esetén fontos szempont volt a lokáció, hogy látható, elérhető és könnyen megközelíthető legyen. Esetükben átlagosan 3000-3500 négyzetméternyi területről van szó, ami kiemelkedő a szektorban.

A Corvin Spaces-ben összesen 92 iroda várja a bérlőket, körülbelül 371 fő számára elegendő munkaállomással, míg a White House-ban 400-nál is többen tudnak dolgozni, 101 helyiségben. A két egység stílusa különbözik: A White House egy loftos, trendi, a Corvinnál megnyíló komplexum pedig egy klasszikusabb vonalat képvisel. 

A Spaces-nek otthont adó Corvin Towers építése során jelentős szerep jutott a lehengerlő megjelenésnek. Már az első pillanattól fogva rabul ejti a tekintetet, hiszen a körútról a Corvin-sétányra érkezve először az épület tornyait pillantja meg az ide érkező. A négy irodatorony architektúrája négy különböző építészeti stílust képvisel. A három szinten elhelyezkedő Spaces kiváló panorámát kínál a sétányra, ráadásul az épület tetejére felérve, óriási tetőteraszról gyönyörködhetünk a történelmi belváros, valamint a budai hegyek pazar látványában. 

A 2018. júniusában átadott White House különlegessége a múlt és a jelen összekapcsolódásában rejlik. A száz éves egykori liftgyár épületének különleges adottságait kihasználva, és modern köntösbe bújtatva, a tervezőknek sikerült egy olyan épület tervét megvalósítani, mely a legújabb technológiák elemeit vegyíti a múltat idéző loft hangulattal. 

A kialakításnál elsődleges szempont volt a közösségi terek méretének és minőségének növelése, így a bérlők egyfajta klubhelyiségként élvezhetik őket. Egy saját kávézó is rendelkezésre áll azok számára, akik szeretnének kicsit kikapcsolni munka közben. Ezen kívül biciklitároló és zuhanyzási lehetőség is biztosított, ezzel támogatva a sport iránt elkötelezett partnerek komfortérzetét. 

Számtalan lehetőség várja az ügyfeleket a nyugodt munkavégzésre, hiszen az üvegfalakkal elválasztott irodákba bármikor el tudnak vonulni abban az esetben is, ha nem szeretnének közösségi térben dolgozni.

A fenntarthatóság is alapkövetelmény volt, úgy a helyszín kiválasztásakor, mint a kivitelezés során. A Corvin irodatorony megkapta a BREEAM környezetvédelmi minősítési rendszer legmagasabb fokozatú tanúsítványát, illetve a White House szintén a legmagasabb fokozatú, LEED PLATINUM minősítéssel rendelkezik. 

A Spaces modern, innovatív irodákat, coworking helységeket és tárgyalókat kínál, melyek igény szerint, a vállalkozási profilhoz alkalmazkodva, impozáns miliőben várják a befektetőket.

Az elmélyült munka érdekében ablakos vagy belső irodák biztosítják a magánszférát, a csendet és a nyugalmat, de ha valaki úgy igényli, üzleti partnereit is modern irodai környezetben tudja fogadni. Azokat, akik inkább a közösség erejében hisznek, és egy kellemesen nyüzsgő térben tudnak motiváltan dolgozni, az erre kialakított coworking terek várják. 

Az irodaházakban mosolygós, segítőkész recepciós kollégák, személyre szabott IT háttér, továbbá technikailag és infrastrukturálisan teljesen felszerelt, kreatív környezet vár minden bérlőt.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, az alábbi linkeken megteheted:

Spaces - Corvin Towers 

Spaces - White House