A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Kreatív ügynökség a REsidence I Irodaház legújabb bérlője

Augusztusban költözött be a legújabb bérlő a REsidence I irodaház földszintjére.

Az egyik legsikeresebb hazai kreatív ügynökség, a Laboratory Group újonnan kialakított bérleménye nem mindennapi dizájnnal hívja fel magára a figyelmet. Az alapító azonban nem csupán a végeredménnyel elégedett: legalább ilyen fontos számára a ház hangulata, a profi kiszolgálás és az irántuk tanúsított empatikus, nyitott hozzáállás.

Alig több mind egy hónap alatt készült el a Laboratory Group új otthona a II. kerületi Kacsa utcában. A területet a REsidence Irodaházak tervezését is jegyző Platinium Group szakmai közreműködésével alakította ki az Eucensus Kft. a fejlesztő-tulajdonos RE project development Kft. megbízásából. Az ügynökség arculata már a külső ablakfóliákon is markánsan megjelenik, a belső terek pedig megnyerő egyszerűséget, teljes vizuális harmóniát sugároznak.

Közelebb a városhoz
A cég korábban egy Hűvösvölgyi úti szecessziós villában működött, ám az ottani bensőséges, nyugodt légkör egyben ingerszegény is volt, a külvilággal való szorosabb kapcsolat hiánya miatt sok tekintetben egy zárványra hasonlított. Mint Szénássy Alex, a Laboratory alapítója felidézte, drasztikus váltásra törekedtek, amikor a költözésen kezdtek gondolkodni. Több lehetőség is felmerült az ipari csarnoktól a nyüzsgő pesti belső kerületekben lévő irodán, az utcafrontra nyíló, üzlethelyiség jellegű munkahelyen át a lakásirodáig. Ezek közül végül egyik opció sem tűnt ideálisnak, mégis sokáig tartotta magát az alapelv: „irodaházba soha”!

Miután ez a tétel megdőlt, több felső kategóriás irodakomplexumot is szemügyre vett az ügynökség. A REsidence I Irodaház mellett végül a remek lokáció, a csendes, mégis élettel teli környezet, az épületre jellemző igényes és szellemes anyaghasználat, a kiváló közlekedési kapcsolatok és a közvetlen kiszolgálás miatt döntöttek. Az alapító szerint a központi elhelyezkedés kimondottan kedvez a kerékpárral közlekedő kollégáknak, mivel immár nem egy megerőltető hegymenet után kezdődik a munkanapjuk. Jelentős szerepet játszott továbbá a nyitott, zöld belső udvar; mint kiderült, az ott zajló élet igencsak inspirálóan hat a társaságra.

Új alapokon
A költözéssel mindent hátrahagytak a korábbi miliőből, az új iroda kialakításával párhuzamosan megújult a Laboratory Group arculata is. A csapat egy minimál stílusú, minden fölösleges dekorációt és öncélú részletet nélkülöző bérleményben dolgozik, hatalmas, belső kertre néző ablakok mögött. A teljes terület négy nagyobb blokkra tagolódik: a kényelmes ülőbútorral berendezett lounge-ra, az üvegfallal leválasztott tárgyalóra, a munkaállomásoknak helyet adó térre, valamint az egyetlen zárt helyiségben a pénzügyi részlegre. Különálló helyiségben működik továbbá a filmprodukciós részleg számára kialakított stúdió. Az irodában nagyon kevés a klasszikus értelemben vett fal, az egységeket jelzésszerű megoldásokkal, a meglévő szerkezeti elemekhez igazodva választották el egymástól. A két legjellemzőbb példa erre az egyik pillér pengefallal történt kiegészítése – ezen kapott helyet a temérdek szakmai díj –, valamint a központi tér „határát” jelképező hálószerű megoldás.

Eltérő léptékekben gondolkodtak
Két kreatív gondolkodású csapat elképzelései találkoztak a tervezés során: a Platinium Group megadta a keretet a terek strukturálásával, míg a grafikai-arculati elemek kidolgozása és a mobíliák kiválasztása főként a Laboratory Group elgondolása alapján történt. Ahogy Törőcsik Ferenc kreatív igazgató (Platinium Group) és Bander Péter építész, az enteriőrt megalkotó páros tagjai elmondták, a tervező csupán a „leginkább megfelelő” tárgyi környezet létrehozására hivatott, használóján múlik, hogy az életre is keljen. A megtört síkok és színek játéka hangulatossá, barátságossá teszi az iroda egészét, Szénássy Alex szerint azonban a teret – végső soron- az itt dolgozó emberek töltik meg élettel.

A visszajelzések alapján a vadonatúj dizájn, az otthonos környezet a bérlőn kívül is sok mindenkinek elnyerte a tetszését, de az igazán inspiratív munkakörnyezethez más is kell. „Láttunk már sok szép irodaházat, de ezúttal tényleg azt éreztem, hogy itt meghallgatnak engem” – mondja Szénássy. Az RE csapata a Laboratory Group valamennyi igényére nyitott volt, minden kérésre konstruktív megoldásokat találtak. A tervezőktől az értékesítési és műszaki részleg munkatársaiig mindenki mellettük állt, ez a hozzáállás pedig nagyon fontos a későbbiekre nézve, hiszen a bérlők bármikor, bármiben számíthatnak az RE project development kollégáira. A professzionális üzemeltetési gyakorlattal és a magas színvonalú kiszolgálással az itt működő cégek és az ingatlanszakma elismerését egyaránt sikerült kivívni: a REsidence Irodaházak 2012-ben elnyerték „Az Év Irodaháza közönségdíjat”. A fejlesztő 2012 és 2013 után idén már harmadik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat, a két budai irodaházat pedig szeptember végén Arany minősítéssel díjazta az ÖGNI (Osztrák Társaság a Fenntartható Ingatlangazdálkodásért).