A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Környezettudatosan az irodában

Mi az, ami szinte egyik irodából sem hiányozhat? A padlószőnyeg! Nagy szerepe van, hiszen többek között segít a zajcsillapításban, az irodának letisztult, egységes megjelenést ad, azonban nem minden a külső: kiemelkedősen fontos az is, hogy a sokszor többszáz négyzetmétert lefedő modulszőnyeg mennyire környezettudatos.

A világ egyik legnagyobb padlóburkolat-gyártó vállalata, a Shaw 2018 februárjában megvásárolta a skóciai székhellyel rendelkező padlószőnyeg gyártót, az STS-t, hogy megfeleljen az európai ügyfélkör igényeinek, így európai gyártású szőnyeget is tud biztosítani 2-4 hetes szállítási határidővel versenyképes áron. A Shaw Contract az európai piac szükségleteit felmérve elkötelezett a dizájn fókuszú, környezettudatos és fenntartható anyagok biztosításában, amelyek már Magyarországon is elérhetőek kizárólag a floor by Blue- nál.

Piacvezető vállalatként a Shaw Contract víziója, hogy jobb jövőt teremtsen az ügyfelei, a vállalatok, az emberek és a közösségek számára. A mélyreható piaci ismereteinek és újfajta gondolkodásmódjának ötvözeteként a Shaw Contract egyedülálló dizájn megoldásain túl, innovatív, újgenerációs gyártási szabványokat vezetett be a szőnyeggyártásban. Tanúsítványokkal és programokkal igazolják az egészséges környezet iránti elhivatottságukat.

A Cradle to Cradle® az a keretrendszer, melynek révén a Shaw Contract elkötelezett a biztonságos és az egészségre nem ártalmas anyagok, a megújuló energia használatára, a vizek védelmére, az anyagok újrafelhasználására és a társadalmi felelősségvállalásra: a Cradle to Cradle® ezen öt eleme, amelyek tükrözik értékeiket és meghatározzák cselekedeteiket. A cél az, hogy minden anyag, gyártási folyamat és anyag kibocsátás, úgy legyen tervezve, hogy az egy következő felhasználást támogasson és megszüntesse a hulladékot. A több mint 300 Shaw Contract termékcsalád rendelkezik ezen Cradle to Cradle® tanúsítvánnyal és ezt a célt szolgálja.

A környezetvédelem elkötelezettjeként, felár nélküli EcoWorx® modulszőnyeg hátlapjuk 100%-ban újrahasznosított. A Shaw Contract, mint az ipar legnagyobb szőnyeg újra hasznosító vállalata létrehozta a We want it back programját, amely keretén belül ezen EcoWorx® termékeit ingyen visszaveszi és saját gyárában újra is hasznosítja a környezet megóvása és a fenntartható jövő érdekében.

„Elszántak vagyunk, hogy megteremtsük a világ legszebb, legtartósabb és legfenntarthatóbb padlóburkolatát és hisszük, hogy folyamatos beruházásaink a növekedési és fenntarthatósági kezdeményezésekbe kulcsfontosságú a jövőbeli érték megteremtéséhez mindenkinek, aki termékeinket használja.” – mondta el John Stephens a Shaw Contract marketing alelnöke. A Shaw Contract által gyártott modulszőnyegek a kimagasló környezetvédelmi szemlélet és egyedi dizájn megoldások mellett a legújabb biztonságtechnikai, egészségügyi, tűzvédelmi és legszigorúbb EU szabványoknak, valamint magyarországi jogszabályoknak is megfelelnek.