A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Két magyar vállalat a nemzetközi startup verseny döntőjében

Két magyar vállalkozás, az Intellyo és a Robotrainer képviseli az országot a Get in the Ring nemzetközi startup verseny globális döntőjében, amelyet május 17. és 19. között rendeznek meg Szingapúrban - közölte a verseny régiós fordulójának társszervezője, az Enterprise Hungary Kft.    

A háromnapos konferencián a magyar startup vállalkozások kapcsolatrendszerüket is építhetik Ázsiában, részt vehetnek a Tech in Asia konferencián, amely a legnagyobb technikai közösség a kontinensen. A Get in the Ring nemzetközi startup verseny döntőjén minden évben azok a vállalkozások vehetnek részt, akik az előző évben megnyerték a regionális fordulót, amelyet a világon több mint 100 országban rendeznek meg.

A versenyre már megalakult innovatív vállalkozások jelentkezhetnek. A selejtezők után, a döntőbe jutott, innovatív ötlettel rendelkező csapatok öt körből álló előadássorozatban győzhetik meg a zsűri tagjait és a befektetőket ötletük megvalósíthatóságáról és piacképességéről. 

A nyertesek a projekthez szükséges támogatásban részesülnek, emellett a verseny lehetőséget biztosít a résztvevők számára a globális startup ökoszisztémába való bekapcsolódáshoz, a csapatok személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a szakma meghatározó alakjaival, befektetést szerezhetnek vállalkozásuk számára - írták a szervezők.

Az idei magyarországi selejtezőre novemberben kerül sor, azonban a Magyar Nemzeti Kereskedőház jóvoltából négy magyar vállalkozás részt vehetett a Kínában május 12-én rendezett versenyen. A magyar csapatok a nemzetközi megmérettetést követően, május 16-án a Bank of China szervezésében részt vehetnek a kínai-magyar üzleti fórumon is, amelyen az MNKH Innotrade programja is megjelenési felültet biztosít az üzleti kapcsolatok bővítéséért.