A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Kuponért bérelhetünk irodát meg inspirációt!

A co-working néven ismertté váló új munkastílus olyan irodákat jelöl, amelynek keretein belül akár 8-10 ember is dolgozhat egy közösségi térben. Sőt, már kuponért is bérelhetsz irodát!

Bizony sokszor nem elég otthon építgetni vállalkozásunkat, vagy a négy fal között ábrándozni arról, hogy mikor foglalhatjuk el az egyik New York-i felhőkarcolót cégünk új székhelyeként, hanem kicsit vakítani is kell, reprezentálni, juppisodni. A co-working néven ismertté váló új munkastílus olyan irodákat jelöl, amelynek keretein belül akár 8-10 ember is dolgozhat egy közösségi térben. Kicsit kávézó, kicsit könyvtár, kicsit klubhelyiség, de mégis munkahely, hiszen otthon sokan ?elverik? az időt, addig pepecselnek, amíg lemegy a nap, míg odabent kénytelen vagyunk profitot termelni.

A közösségi irodákban amúgy megvan minden, akárcsak egy csúcsszuper épületkomplexumban, nemzetközi díj ide, nemzetközi díj oda. Kaphatunk asztalt, projektort, fénymásolót, nyomtatót, szkennert, papír-írószert, számológépet. Akár csocsózni vagy pinyózni is lehet. Ha pedig személyes kontaktban bonyolítanánk a bizniszt, akkor egy felszerelt tárgyalót is bérelhetünk. Emellett itt lehet a székhelyünk, mikrózhatunk a konyhában, korlátlanul dönthetjük magunkba a koffeint.

A közösségi irodákban még némi kapcsolati tőkére is szert tehetünk, vagy egy-két fülest is begyűjthetünk, netán szikrát pattintanak az agyunkban. Még gyümölcsöző kapcsolatokat is kialakíthatunk sorstársainkkal, hiszen a co-working irodákban dolgozók között feltűnnek grafikusok, reklámszakemberek, jogászok, adótanácsadók, HR szakértők, könyvelők, művészek és sok más terület képviselői is. Ha van egy kis gikszer a könyvelésben, vagy némi ötlet kéne, akkor elég csak az irodatársunkhoz fordulni, és máris jöhetnek az aranyat érő tanácsok.

De úgy látszik, hogy már a co-workingot is elérte a kuponláz. Az InnOffice Közösségi Iroda most 85 % kedvezménnyel 3500 forint helyett 500 forintért kínálja a napijegyet, amit aztán május 31-ig lehet beváltani.

+++

Az iroda.hu-csoport internetes felületein megjelenő saját cikkek a kiadó szellemi tulajdonát képezik. Másolásukhoz, utánközlésükhez a kiadó engedélye szükséges. A kiadó saját tartalmak esetében, csak és kizárólag a lead átvételéhez járul hozzá, mely után a cikk linkjét kérjük elhelyezni!