A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lazula – Titkos Kert

Kéne egy hely, ahol pár fős workshopokat lehet tartani? Esetleg céges buli szerveznél? Vagy csak egy kicsit el szeretnél vonulni kikapcsolódni? Akkor ezt a hely a megfelelő választás!

Ez az egyedülálló közösségi tér szeptember 7 óta üzemel, mely a tulajdonos, Petz Annamária saját ötlete alapján jött létre. A pinceszinten található helyiség- amely a Lazula brand első tagja és a Titkos Kert nevet kapta  - tényleg jól el van zárva a külvilágtól. A közösségi hely érdekessége, hogy nincsen személyzet sem valamilyen felügyelő, aki ott lenne a helyszínen. Egyik mottójuk, hogy a Titkos Kert „Nem munkahelyet, hanem közösséget teremt”, nincs szükség felesleges munkatársra, hiszen a helyiséget a vendégek egyszerűen ki tudják bérelni. Foglalás útján lehet birtokba venni a Lazulát, mely sokfajta program számára alkalmas lehet. A folyamat a következő: miután felmentünk a honlapra, válasszuk ki a szabad időpontok egyikét, amikor az eseményt szeretnénk tartani. A bérleti díjat utalással lehet rendezni, és amint ez megtörtént, válaszlevélben megkapjuk a helyiség ajtónyitó kódját. Fontos, hogy a kívánt időpont előtt legalább 29 órával hamarabb kell foglalni!

A szolgáltatás minden nap (hétvégén is) reggel 6-tól este 10-ig vehető igénybe vehető szabad időpontok függvényében. Egyelőre 2-6 órás időintervallumra lehet a helyet lefoglalni, attól függően, hogy az általunk szervezett program, foglalkozás milyen hosszú időt ölel fel. Hogy milyen tevékenység zajlik a Titkos Kertben, nincs megszabva: lánybúcsúk, szülinapok, tréningek, beszédtechnika óra, angoloktatás, jóga - ez csak pár példa a lehetőségek közül, de ebből is jól látszik, hogy mennyi különféle program megvalósítható a Titkos Kertben. A maximum 12-15 embernek alkalmas helyiség különleges arculatot kapott. Mivel a pincén nincsen ablak, de a fény elengedhetetlen ebben a helyiségben, ezért a világítást egy egész mennyezetet betöltő lámpával oldották meg. A dimmelhető fényforrás az eseménynek megfelelő fénymennyiségről gondoskodik, például egy tréninghez sok fény kell, azonban egy tai chi foglalkozáshoz elég a sötétebb hangulatfény is. A hatalmas lámpatest Kiss Gabriella látványtervező munkája alapján valósult meg, mellyel az volt a cél, hogy ha jövünk a föld alá akkor se érezzük magunkat a föld alatt. Ezen gondolat mentén alakított ki a tulajdonos egy piknik témájú, műfüves, kerti padokkal csalogató, nyugodt helyiséget. A tér közepén egy kis oázis foglal helyet, a lugas feeling garantált.

Bár kiszolgáló személyzet nincs, de egy teakonyha és egy kis fürdőszoba is az ide látogatók rendelkezésére áll, és természetesen a hangrendszer használata és a szabályozható fűtés is a szolgáltatás része. Whiteboard és fekete tábla is található a Lazulában, hogyha valamilyen tevékenységhez szükség lenne írható felületekre. A helyiség létrehozásával az volt a cél, hogy egy hiánypótló közösségi helyet hozzanak létre, ahol bárki bátran kibontakozhat, legyen szó művészeti tevékenységről, munkáról vagy baráti összejövetelekről.