A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Legyél te Az Év Ingatlanpiaci Személyisége!

Idén is keressük Az Év Ingatlanpiaci Személyiségét, aki munkásságával nagyban hozzájárul az ingatlanpiac fejlődéséhez. Nevezd be egy elismert kollégádat vagy a főnöködet, aki szerinted a díjra érdemes lehet!

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége kategóriában azokat a vezető beosztású, több éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező személyiségeket díjazzuk, akiknek a nevéhez az adott évben komoly szakmai teljesítmény vagy újítás köthető, pl. jelentős üzletkötés, új szolgáltatás, minőségi javulás. Az értékelés során a szakmai zsűri figyelembe veszi azt, hogy az adott személy mennyire van jelen a szakmai sajtóban, milyen szinten vesz részt szakmai fórumokon, előadásokon, valamint, hogy munkássága, személye mennyire elismert a piaci körökben. A díjra jelöltek megnevezése ajánlás útján történik.

Megmutatjuk, a korábbi években kik vitték el a legjobbaknak járó díjakat!

2011 – Kovács Attila, MRICS

 Építészmérnök, 2016-tól a DVM Group ügyvezető partnere. Többek között az ő nevéhez köthető a Bank Center és az Eiffel téri Irodaház projekt is, utóbbi sikerét bizonyítja, hogy a DVM group a társfejlesztő és a projekt menedzser 2011-ben elnyerte a FIABCI világszervezet 2. legjobb irodafejlesztési díját.

2012 – Csukás Csongor, MRICS

A BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt. Magyarország ügyvezető igazgatója. Olyan projektek közreműködője, mint a MOM Park, Westend Business Center, Kálvin Center, Kálvin Tower, plusz nemzetközi szinten is hatalmas sikereket ért el.

2013 – Tim O’Sullivan, MRICS

A CBRE igazgatósági tagja, 2013 óta az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tagja, mindemellett az Ír Kereskedelmi Kamara alelnöke. Olyan projekteket valósított meg, mint a Bluehouse Capital, Mylan, FMS Bank, CIB Bank, SEB vagy a Nokia.

2015 – Török Árpád, MRICS MBA

Több mint két évtizede tevékenykedik a nemzetközi ingatlanfejlesztési és tanácsadó szakmában. Több évet dolgozott az Ernst & Young-nál, illetve a Cushman & Wakefield magyarországi és görög központjában, jelenleg a TriGranit vezérigazgatója. A Poznan City Center, a krakkói Bonarka for Business irodaépületek vagy a zágrábi Arena Centar csupán néhány példa a sok közül. 2012-ben megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet.

2016 – Noah M. Steinberg, FRICS

A WING Zrt. elnök-vezérigazgatója, pozícióját a cég 1999-es alapítása óta tölti be. A vállalat teljes fejlesztési és befektetési tevékenyégét irányítja, amelyek közé iroda, kereskedelmi, ipari és speciális projektek tartoznak, együttesen 500 millió Euró értékben, továbbá az ingatlanszolgáltatási leányvállalati portfoliót is felügyeli.

Hogy ki lesz idén a befutó, még nem tudni. Várjuk az ajánlásokat! Nevezni EZEN az oldalon lehet.