A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lehet, hogy a tiéd Az Év Íróasztala?!

A Realista.hu tulajdonosa, az iroda.hu csoport júniustól elindítja az Év Íróasztala közösségi versenyét, melynek keretében hónapról hónapra keressük hazánk legizgalmasabb íróasztalait. A tulajdonosokat értékes nyereményekkel jutalmazzuk, szóval érdemes beszállni a versenybe az irodablog.hu/azeviroasztala weboldalon keresztül! ;)

Bár messziről nézve csupán a billentyűzet kopogásának a helye, az íróasztal sokaknak szakrális tér. Mindenesetre tény, hogy az irodákban dolgozó kollégák a munkanapok harmadát többé-kevésbé az íróasztaluk mellett töltik, amely így akaratlanul is életünk egyik legfontosabb színtere. Nem beszélve arról, hogy ha hosszabb időt töltünk el az adott munkahelyen, akkor benépesül személyes fotókkal, kütyükkel, csecsebecsékkel...

Ezért is született meg az ötlet, hogy útjára indítsunk egy ilyen versenyt.

“Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a sikeres és unikális Az Év Irodája után egy kevésbé szakmai versenynek is teret adjunk: Az Év Íróasztala díjnak.” - mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport ügyvezető igazgatója – “Ez a versenyünk minden pillérében közösségi lesz: bárki tölthet fel fotót a verseny weboldalára, és az értékes havi díjak nyertesei azok lesznek, akiknek a fotói a legtöbb like-ot kapják.“

Szakmától függetlenül várjuk CEO-k, szeniorok és juniorok, szabadúszók, de akár gyakornokok asztaláról készült fotókat is a havonta változó katagóriákba. Nevezni lehet olyan “egyéni” kategóriákban, mint: DESIGN (szavazás júliusban); HOME OFFICE(szavazás augusztusban); legKUPISabb asztal(szavazás szeptemberben); CEO íróasztal (szavazás októberben); illetve olyan “céges” kategóriákban, mint Tárgyaló / MEETING POINT (szavazás novemberben); TeaKONYHA (szavazás decemberben); RECEPCIÓS PULT (szavazás januárban).

Fotót minden kategóriába bármikor lehet feltölteni a verseny során, viszont a like-ok gyűjtésére csak az adott tematikus hónapban lesz lehetőség. A havi nyertesek azok lesznek, akiknek a fotói a legtöbb like-ot kapják. A nyeremények a rendszeresen megrendezésre kerülő theBar rendezvényünkön kerülnek átadásra.

Szállj be a versenybe Te is: www.irodablog.hu/azeviroasztala.