A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Lehet mit tanulni a Google-től - szó szerint

Az új Google Digital Garage Manchesterben nyitott kreatív műhelyet, melynek lényege, hogy ingyenes digitális képzéseket nyújt, hogy ezzel is segítsenek könnyebben munkát találni az embereknek.

A Google 2017 novemberében hirdetett meg egy kezdeményezést, melynek célja, hogy kreatív ügynökségekkel karöltve 100 000 embernek segítsenek az Egyesült Királyságban munkát találni vagy eddigi tudásukat fejleszteni –  ezért több mint 200 városban ingyenes digitális képzéseket kínálnak. A felkínált szolgáltatások elsősorban olyan személyeknek szólnak, akiknek nincs vagy kevés tapasztalatuk van digitális készségek terén, valamint olyan szakemberek számára, akik új ismeretekkel, például online marketinggel vagy akár kódolással kívánják bővíteni a tudásukat. A képzések célja, hogy lehetőséget kínáljanak minden tanulni vágyó számára.

A Garage megalkotásánál a vízió az volt, hogy egy olyan barátságos és befogadó környezetet teremtsen, amely a Google-re jellemző. Éppen ezért ebben a térben is az ember van központban, minden a személyes interakciókról szól. A környezet abszolút rugalmas és bármikor bárhogyan átalakítható, a helyiségeket pedig színes térelválasztó üvegek választották el egymástól. Sokszor akár 40 ember is részt vesz egy képzésen, így fontos volt, hogy mobilis bútorokkal töltsék meg a helyiségeket. A Google-re jellemző színvilág mindenhol megjelenik, a széklábak, falak és lámpák színei is egyértelműen utalnak a márkára.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!