A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lendületesen kezdte az évet az S IMMO

Két nagyszabású ügylettel indította 2019-et az S IMMO a budapesti ingatlanpiacon. Egy kilencezer négyzetméteres telek megvásárlásával megkezdte egy új irodaegyüttes fejlesztésének előkészítését, valamint 4500 négyzetméter irodaterület bérbeadásával meglévő létesítményei továbbra is csaknem teljes kihasználtsággal működnek.

Az év elején vásárolta meg legújabb fejlesztési telkét az S IMMO Budapest fő irodafolyosóján. A Váci út 113. szám alatt található ingatlanon egy nyolcszintes, mintegy harmincezer négyzetméter bérbeadható területű modern irodaház épül majd. A terület az M3 metróvonal közvetlen közelében fekszik, így kiváló megközelíthetőséget nyújt a leendő bérlőknek.

Az irodaépület az S IMMO budapesti portfóliójának új zászlóshajója lesz. A projekt előkészítő szakasza elindult, az építkezés kezdete 2021 tavaszára várható. Az irodaházat a piaci elvárásoknak megfelelően a legszigorúbb építési sztenderdeknek megfelelően tervezik, így az S IMMO két másik Váci úti épületéhez, a Blue Cube-hoz és a River Estateshez hasonlóan BREEAM minősítés megszerzését tűzte ki célul.

Az S IMMO két jelentős bérleti tranzakciót is lezárt a River Estatesben. A világ egyik vezető élelmiszeripari vállalata, a jelenleg is az épület legnagyobb bérlői közé tartozó Danone újabb részlegeit költözteti ide, bővítve az eddig bérelt irodaterületét.

A másik nagyszabású megállapodást az állami tulajdonú Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség írta alá, amely informatikai és kommunikációs technológiák fejlesztésével és üzemeltetésével szolgálja a hazai digitalizációt. Széles körű IKT-szolgáltatásokat nyújt az állami szektor szereplőinek, és vezető szerepet játszik infokommunikációs projektek megvalósításában is. A szervezet az irodaház két szintjét foglalja el. E két, összesen csaknem 4500 négyzetméterre szóló szerződés révén egy márciusban távozott nagy bérlő által hátrahagyott területnek mintegy felét – a megüresedés előtt – újra bérbe adták.