A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Álomirodák fából és téglából

Három olyan külföldi irodát mutatunk be, melyek előszeretettel használják a tégla- és faanyagot irodáik belső tereiben, mégis mindegyik hangulata más és más.

Airbnb

A kiadó lakásokkal foglalkozó hálózat portlandi call centere 250 alkalmazottat foglalkoztat. Újrahasznosított pamut és hangszigetelő anyagok vannak a fa gerendák közé rejtve, hogy ezzel is csökkentsék a zajszintet, ami fontos ennyi embernél. A telefonhívások sokasága miatt zárt kabinok és kisebb helyiségek is a dolgozók rendelkezésére állnak, hogy ne zavarják egymás telefonos beszélgetéseit. A hely kialakításánál fontos szempont volt, hogy legyenek nagy, közösségi terek és kisebb kuckók is egyaránt. Kedvencünk a „házban a ház” megoldás, ami egy kicsi zárható házikó az egyik teremben; a tetőtől-talpig ablakok beengedik a fényt, a zárható ajtó viszont kívül tartja a zavaró tényezőket. Sötétebb és világosabb szobák közül választhatnak a dolgozók, így mindenki megtalálja a legkomfortosabb megoldást. Az egyik leglátványosabb helyiség a kalóz szoba, mely rusztikus faasztalokkal és kötélhágcsókkal díszített. Az egész iroda nagyon bohókás és barátságos, melyhez a meleg burkolatok, mint a tégla és a fa nagyban hozzájárulnak.

Chain

A Chain pénzügyi hálózatok kiépítésével foglalkozik, ezért irodájuk valamivel komolyabb, mint az előbbi. Egy nagy közösségi tér helyezkedik el középen, mondhatjuk, hogy ez az iroda szíve, innen nyílik a többi, kisebb helyiség. A nagy térben több állomás van kialakítva funkcióknak megfelelően. Itt található egy lounge pihenő rész nagy kanapéval és fotelekkel, ahol bármikor megpihenhet a fáradt alkalmazott. Szinte rögtön mellette egy pingpong asztal is helyet kapott, hogy szünetben vagy levezetésképp lazítsanak egyet a munkatársak. A munkahelyen több szinten is tartózkodhatnak a dolgozók, így nemcsak a földszintet, hanem a fenti loftos részen kialakított tereket is használhatják. Fent egy kiugró, zárt helyiségben dolgozóteret alakítottak ki, valamint egy ötletes megoldással egy sakk-erkély ékesíti a munkahelyet. A sötétre pácolt gerendák és tartóoszlopok eleganciát sugároznak, a bőrfotelek is ráerősítenek erre a karakterisztikára. Összességében elmondható, hogy egy igazán szellős és letisztult iroda képét festi a Chain bázisa.

GitHub

A szoftverfejlesztő cég irodájában minden a játék és a kreativitás körül forog. Az egész munkahely kialakítását elnézve olyan érzése van az embernek, minta egy nagy piknik közepébe csöppent volna. A fa sörpadok és az égősorok is erre a hatásra erősítenek rá. A GitHub szereti a nyers anyagokat megmutatni: a tégla falak betonnal kombinálva, a plafont körbeszövő fa gerendák és az azt keresztülszelő csövek sincsenek véka alá rejtve, de milyen jól tették, hogy nem takarták el. Az anyagok játékával a terek sokszínűsége mutatkozik meg. Egyik leglátványosabb helyiség az étkezővel egybekötött közösségi tér, ahol rengeteg pad és különleges világítás vonzza magához az alkalmazottakat. A könnyed és barátságos stílus leginkább a pihenőszobán mutatkozik meg, ahol puha padlószőnyeg, párnák, labdák és hangszerek várják a dolgozókat egy kis lazításra.


 

Láthattuk tehát, hogy hányféleképpen lehet variálni az anyagokkal úgy, hogy más-más arculatot kapjon az iroda.

 

Képek forásai: 1, 2, 3